Rally op zondag voor de sloop van de school

Anund Farm School in de winter, misschien voor de laatste keer.
Anund Farm School in de winter, misschien voor de laatste keer.

Efter att skolgången flyttats pga lärarbrist 2012 zei Kinderen en. utbilbildning vorig jaar de huurovereenkomst. Nu Drakfastigheter bezitten Anund Manor School Lezing over Anund Farm scholen.aanvraag voor een sloopvergunning. Voordat de loden kogel wordt vrijgegeven door de wanden wordt gegeven, maar de dorpelingen hier hebben een kans om te worden geïnformeerd en aan het woord tijdens een bijeenkomst op zondag, bij. 1800 Vergadering over de woning. Kan de eigendom over op enige wijze worden genomen en opgeslagen? Wat kan gedaan worden met de? Kansen in de korte en lange termijn? suggesties, afgevraagd ringen en ideeën wordt verwelkomd!

zie ook, ST 21/1:Anundgård skola riskerar att rivas

Sundsvall.Hans-Åke Oxelhöjd, onroerend goed strateeg bij Sundsvall gemeentelijke contact HBU de andere dag. Hij vond het belangrijk om een ​​dialoog met de dorpelingen in Holm hebben en wil graag komen en deelnemen aan de vergadering. U kunt ook Hans Forsberg (C) en Bodil Hansson (S). Een goede gelegenheid om opmerkingen aan de gemeentelijke beheer maken.

Vike Relais, jaarlijks skidarrangemang in Vike.Op femiotalet gebracht Vike scholastieke neer, maar nog steeds bewaard het gebouw. Ten eerste, het gebouw was leeg op 10-15 jaar. Daarna wordt toegevoerd evenwel Holms Sportklubb decennia door bingoverrichtingen waarbij. Vike non Verbinding heeft jaarlijks georganiseerd ski relais en nog steeds is het bouwen van een gemeenschapsruimte voor verjaardagen, etteren M.M..
Ceremonie in Vike scholen..
.
Na Anund Farm de school kan er ook open voor toekomstige kansen in Holm zijn?
.
.
.
.
Zie Overlays van school

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.