HBU belegde vergadering met de dorpelingen en de gemeentelijke drukke parochie

Crowded in de parochie huis bij verzameling.
Hans-Åke Oxelhöjd, onroerend goed strateeg tjänstemannaldening vertelt over de situatie met Anund Farm School vandaag. Sloop is een optie, maar de laatste redmiddel.

Op zondagavond geregeld HBU een bijeenkomst van de school met de dorpelingen op Anund Farm school en de sloop kans op een drukke parochie. Zelfs gemeentelijke vertegenwoordigd door zowel de gemeenteraad en hoge ambtenaren bijgewoond op eigen initiatief en zei dat zijn visie op de school.

HBU eerst vertelde over verenigingsactiviteiten in Holm en wat er gaande is op het platteland. Na een warme kop koffie Vervolgens bespraken toestand van het schoolgebouw en de toekomst. Beide dorpelingen gemeente gasten kregen de kans om openlijk over wat ze dacht aan een mogelijke sloop spreken gegeven. En wat bleek na afloop was een consensus dat de sloop was het laatste redmiddel. Eerder, zal de gemeente zien wat ze de wijk kunnen ondersteunen in het geval van een overname, en hebben verdere samenwerking met HBU en dorpsbewoners over de toekomst. Suggesties en opmerkingen zijn van harte welkom om ons!
Met dank aan alle huidige en een speciale dank aan alle nieuwe leden die willen ons werk steunen! Wees blij dat je lid bent van, en ondersteuning van ons werk!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.