Spirit Fan dorp feest op zaterdagavond 31/1 bij 17, welkom!

Obs! Gratis eten voor alle kinderen!
Flak Tande dorp feest op zaterdagavond, welkom!
Tipi gebouwd in het midden van het dorp voor het bereiden en serveren van de beste zelfgemaakte wok van het district!

Als gevolg van het windpark inauguratie van Nötåsen regelen HBU op zaterdag 31/1 bij. 17 in samenwerking met Eulos een dorp feest voor het hele gezin in de kerk schuur in Anundgård. Alle Holmbor en utiliteitsbouw geïnteresseerde is welkom om gemeenschap en de warmte van kyklogen vinden met onze verwarmde tent in het midden van het dorp.

De wijk eigen gastronomie geleerden zal zelfgemaakte wok dienen op Muurikka in de hut voor een goedkope prijs (50:-) en in de kerk schuur in afwachting van een onderhoudend spel van de bekende troubadour Homemade noodles in Muurikka geserveerd dorpelingen op zaterdag!Tobias Larsson. Kruiden en sambal is te ronden het eten en de drank voor de dorst behoeften aangeboden in de juiste schaal. Heerlijke hapjes lichter van karakter ook aangeboden. Luister naar de gelukkige zingen en genieten van lekker eten en gemeenschap.
warm welkom!

Luister naar een voorbeeld van Tobias Larsson hieronder

Een gedachte over "Spirit Fan dorp feest op zaterdagavond 31/1 bij 17, welkom!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.