Medelpad's eerste windpark ingehuldigd in Holm

Nötåsens windpark invignigdes met het zingen van Jessica Falk uit Holm.
Jessica Falk opgetreden tijdens de schroefbladen vanaf de 150 meter hoge windturbines ader door de lucht in de opening.

Op woensdag ingehuldigd Medelpads eerste windpark Nötåsen in Holm. In de zomer begon Eolus gegoten betonnen funderingen in de West Village bossen en vervolgens snel opgetrokken de reusachtige turbines. Op woensdag hield de openingsceremonie voor de bezoekende vertegenwoordigers van de eigenaren, dorpelingen en media. Het werd een populair evenement met meer dan 100 eeuw bezoekers. De Holm Gelokaliseerde evenement bedrijf Norrland & Co. overzichtelijkheid en HBU waren voor het serveren hotdogs, Koffie en broodjes in het verwarmde hut.

HBU geserveerd hotdogs en koffie..De openingsceremonie bood een prestatie en song van Jessica Falcon. Eulos gaf ook bezoekers de kans om te kijken naar een uit te werken. De weergoden waren ook in een goed humeur voor de dag en wachtte tot 30 minuten na het evenement met naderende sneeuwstorm.

st voorzijde.
.
Lees meer over de inhuldiging
ik Sundsvall Tidning en dagelijks.
.
.
.

Meer foto's uit inauguratie bekijken

Bekijk de video van de inhuldiging

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.