Dialoog Meeting in Holm over nieuwe programma voor plattelandsontwikkeling 29/10

Sundsvall Gemeente nodigt de 29 oktober 18:30 dorpelingen aan de parochie huis van de dialoog over het nieuwe programma voor plattelandsontwikkeling. Toen vertegenwoordigers van kommunpoliker en ambtenaren. Voor de gesprekken worden behandeld om ook versnaperingen.

Sundsvall.

Sundsvall gemeente het ontwikkelen van een nieuw programma voor plattelandsontwikkeling - een omvattende strategie en een actieplan voor het platteland. Het programma omvat lokaliseren service centers voor de gemeente, welke kwesties en acties die moeten worden geprioriteerd en hoe de gemeentelijke commissies en bedrijven om te werken met hen.

Het programma voor plattelandsontwikkeling is ontwikkeld in samenspraak met de bewoners, en verbindingen die bij landelijke. In het najaar 2015 biedt Sundsvall Gemeente in vergaderingen open dialoog te voeren dan ook voor het publiek in verschillende delen van de gemeente. Het doel is om ideeën en input te verzamelen voor het werk. De bijeenkomst betrokken politici en ambtenaren die betrokken zijn bij de productie.

Registratie is niet nodig en we zullen verfrissingen!

Lees meer:
Nuvarande landsbygdsprogram för Sundsvalls kommun
26/1 -15 ST.nu: Nu ska hela Sundsvall leva

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.