Vogels en andere dieren in Holm?

Ik nypensionerad leraren. Na een "kollosalsocialt" werken voor 40 in de stad hebben we de stad accommodatie links in het voordeel van Holm Nature fulltime. Residentieel vastgoed is "in het bos", een steenworp afstand van Navarns noordwestelijke oever, naast de late SCA bos geschoolde Willis Bylunds cottage. Hier is gridlock als het gaat meer dan twee auto's per uur. geen geluid- of lichtvervuiling in de stad, zo niet Parelduiker en raven geluid beschouwd als "verontreinigende stof". Human dichtheid in de komende vierkante kilometer is nagenoeg nul in de winter, naast ons. maar vogels, andere dieren en planten zijn miljoenen ... Kan het nog beter!

Hier wonen we tot we niet meer in staat om schop sneeuw, Hugga door, het graven, bouwen, kweken, ski, wandelen in het bos, vis, aandrijving, made food ...

Bird op Navarn.Pensionering betekent dat ik mezelf kan besteden meer aan mijn natuurlijke belangen. vooral vogels, Ik heb "betrokken geweest" in 50 jaar. Het gebied is relatief onbekende qua vogels, planten en zoogdieren in het algemeen. Ik wil verbinden met degenen die geïnteresseerd zijn in vogels. Ik weet van slechts één van het gebied die een oogje hebben op de vogels en dieren, Rolf Eriksson Sunnansjö, maar er moet nog veel meer worden. Als je één bent, laat.

Ik wil informatie van u ...
…een verblijf in het gebied tussen Holm, Kovland, Indal, Liden, Torpshammar, Stöde:

  • Uw interessante observaties in het gebied, van 30 Al jaren.
  • Als u bird vragen die u zou willen helpen (bepalen species, welke vogel zingt / geluiden, holkbygge, häckningar mm). Ik zal u laten weten en / of u bezoekt als u wilt. Ik zal waarnemingen te melden op Artportalen (databank voor vogels, zoogdier-, planten, insecten, fisk, reptielen), dat verzamelt waarnemingen uit alle hoeken van Zweden.

interessante vogels?
Roofvogels en uilen. Deze moeten als vertrouwelijk worden behandeld en we moeten oppassen niet te vergeten de info te veel verspreid over hen. Sinds woelmuizen in het gebied crashte in april-mei 2015 zodat de woelmuis afhankelijke roofvogels mate gekweekt. Het lijkt erop dat er nog steeds een tekort van woelmuizen in ons land (november).
eenden, ganzen, steltlopers, skogshönsfåglar, meeuwen, Neerstrijken is interessant. Common vogels die ongebruikelijk lijken, bijvoorbeeld de ongewoon vroege lente, bewegende abnormaal late, nesten op ongewone plaatsen of ongewoons gebeurt.
Alles wat er gebeurt is van belang. Niet alleen vogels. In de afgelopen jaren heb ik gezien otters bij 5 gelegenheid, in juni van Lokåsens weiland! Een mannelijke ver dwalen van het water ...
Als we kunnen inzetten op alles wat ik heb contact met botanici, roofdier deskundigen en anderen, zodat we kunnen antwoorden op onze zorgen.

Om te beginnen,
Peter Berglund, Nwarn.…Ik heb een mail contact: inlandsfauna@gmail.com. Neem dan er als je contact wilt opnemen of bel me op 070-588 09 94. Zijn we nog meer, creëren we een gemeenschappelijk platform waar we in contact kunnen blijven met elkaar, , waar iedereen kan gaan in en schrijf.
Verspreid deze oproep aan degenen die je denkt dat zou willen het netwerk aan te sluiten!

groeten
Peter Berglund, Nwarn

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.