Nieuwe kans om te worden versterkt buurman 7/12!

OBS! Houd condoleances aan thomas.aslin@sundsvall.se
(als u dat nog niet hebt gedaan via HBU)

Neem een ​​kans op maandag op. 18 (locatie later aan te kondigen) Permanente educatie om een ​​zogenaamde Amplify buur. Na de training kunt u bij een ongeval in Holm ontvangen een SMS direct vanaf de SOS operator. Je hebt geen specifieke verplichtingen of rechten in en van dit, maar als je in staat zijn om en te helpen! Die daadwerkelijk kan het verschil maken in de vraag of je familie, buurman of iemand anders in de buurt om te overleven!

Sinds de start van het project 2013 het is geweest 11 alarm in Holm en bijna alles is vrijwilligers voor de ambulance en hulpdiensten geweest. Toch zouden we moeten meer in de wijk Holm en bij voorkeur met weinig verstrooiing rond Holmsjön. In de huidige situatie zodanig. niemand aan de zuidkant van Holmsjön of Vike, Loviken, Sandnäset, Kväcklingen, Österström en Helling. Ken je iemand anders je denkt misschien wel interesse en geschikt zijn. Vertel hen!

De training wordt georganiseerd door Medelpads Rescue Association en is gratis. Holm, samen met enkele andere locaties in Medelpad alleen in Zweden die onmiddellijk op deze wijze kan worden gewaarschuwd op verschillende ongevallen.

opleiding omvat:

  • Merk
  • Weggooien het verkeersongeval
  • verdrinking incidenten
  • hart- & Reanimatie met AED

Vaak is de eenvoudigste handelingen belangrijk – Het belangrijkste is snel gedaan. Dit maakt het systeem zo belangrijk recht Holm p.g.a. dat bij een ongeval meestal gaat over. 20-60 minuten van het dichtstbijzijnde ambulance en reddingsdiensten.

WIST U DAT HOLM heeft zijn eigen Defibrillators!?
Lees meer en bekijk het verhaal over Versterkte buurman aan holmbygden.se / akut (gemakkelijk te vinden door middel van “” op de top van de home page).

Kontact met vragen:
Medelpads Rescue Association
Thomas Åslin, Fire Inspector / Inner Chain
070-191 04 99
thomas.aslin@sundsvall.se
www.raddning.info

Lees meer over het project (fr. 2012), KLIK HIER.

Mensen op het platteland kan niet hetzelfde niveau van bescherming tegen ongevallen worden bereikt als mensen in stedelijke gebieden. de burgers van de gemeente moet "gelijke bescherming" tegen ongevallen en dit project is van plan om dit doel beter te bereiken.

1.1 achtergrond
Het platteland hebben minder bescherming tegen ongevallen dan stedelijke gebieden waar grote- en hulpdiensten krachten basis in gebieden met een hoge bevolkingsdichtheid. Zonder meer preventie en waardoor het vermogen van het maatschappelijk middenveld om eerste inzet dus niet bereikt delen van de Wet op het voorkomen van ongevallen.

doelstellingen
Betere bescherming tegen ongevallen op het platteland door middel van steun voor het individu.

1.2 Projektmål

  1. Het ontwikkelen van een concept voor de bescherming tegen ongevallen op het platteland. Het concept is gebaseerd op het kennen van de meest beschamende ongevallen op het platteland en maatregelen (begeleiding, informatie, toezicht etc.) te verminderen en het beheer van deze. Present conceptenidee for Management MRF oktober 2012.
  2. Kanalen zoeken waardoor het onderwijs en de informatie kan systematisch worden bediend, en door deze mensen te vinden die willen lokale "security mensen" te zijn (rekening houden met de naam voor deze mensen). Het aantal is afhankelijk van het belang en de omvang van de gemeenschap
  3. Tijdens de oktober-december 2012, de uitvoering van pilots op het concept van minimum 3-5 gemeenschappen in stedelijke gebieden op het platteland.
  4. Januari-februari 2013, evalueren van het project en de mogelijkheid om het werk in een duurzaam proces van de MRF en ontwikkelen van de FIP van gemeentelijke medewerkers bescherming tegen ongevallen te voltooien. De evaluatie moet ook de mogelijkheid om SMS alarmen of onder dergelijke die kan naar de "security mensen" evenals mogelijkheden worden verzonden in te voeren op verschillende locaties na van de vereisten criteria afgesproken (bijv. 30 Mijn bijdrage aan de lokale brandweer). Het werk is gebundeld in het rapport en gepresenteerd aan het management team MRF afgelopen februari 2013.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.