Håkan Larsson /”Ore Properties”: Valse documenten aan de immigratiedienst, ingesprongen F-belasting en de nieuwe naam van het bedrijf

Het is nu aan het voorbereiden koortsachtig te allen tijde aan vluchtelingen in Stendahls skandalhus ontvangen krijgen. Tijdens de groei schandaal en de onregelmatigheden zullen worden voortgezet op de nieuwe eigenaar Håkan Larsson vanaf Örebro, nu samen met middelen Stendahs. Na de ontkenning van links naar Johan Stendahl geopenbaard in Swedish Television News Västernorrland, blijkt nu een aantal nieuwe twijfels:

  • Valse verklaringen gestuurd verzoeken aan de immigratiedienst.
  • Nogmaals, naam van eigenaar veranderen.
  • Ingesprongen F-tax Håkan Larsson bedrijven.
  • Gelogen over het nemen van contact met de plaatselijke sportclub.
  • Zonder bouwvergunning / bouwvergunning asiel accommodatie.

Fake certificaat verzoeken aan de immigratiedienst
Håkan Larsson en Johan Stendahl raadsman advocaat Michael Sterner blijken valse ventilatie certificaat van woningen in Anundgård in hun biedingen aan de immigratiedienst om goedkeuring te verkrijgen. De ventilatieregelingen afkomstig zijn van een bedrijf zonder F belastingen zonder accreditatie voor inspectie. Accommodatie betrokken eigenschappen kan ook getuigen van eender welke inspecteur zelfs nooit in hun appartementen die naar verluidt de protocollen geïnspecteerd geweest.

Michael Sterner was net Stendahl zoals ook 2013 wanneer zelfs dan valse documenten voor gebouwen voorgelegd brand bescherming aan de immigratiedienst. Het was Rescue Medelpad dan vrij duidelijk dat gelogen.

Nogmaals, naam van eigenaar veranderen – niet “Ore Properties”
Net op tijd voor de aanschaf van asiel accommodatie 2013 schakelaar “Stendahl skandalhus” de eigenaar van een nieuw op papier “huur” Bedrijf – verklaringen Aros Energy in handen van een kennis van Johan Stendahl. Op dezelfde manier, het was afgelopen winter toen een andere bekende van Stendahl, Håkan Larsson gekocht eigenschappen. Håkan Larsson nam echter, terwijl de verklaringen Aros Energy met Johan Stendahl wettelijk vertegenwoordiger als enig bestuurder.

Verbanden tussen Håkan Larsson en Johan Stendahl werd onthuld op TV.

.
Nu omgedoopt echter van Hakan Larsson Bilkonsult AB Öre Fastigheter AB. Als de reden is dat
Håkan Larsson verbindingen naar Stendahl blootgelegd onzeker.

Ingesprongen F belasting
Na de bedragen van de krediet geschiedenis, passiva en gebrek aan verantwoordelijkheid heeft nu Skatteverket gebracht in F-tax Håkan Larsson bedrijf Aros Energy verklaringen. Hoewel dit Johan Stendahl advocaat Michael Sterner, die in de raad zit.

Tverrot de, alle eerdere afwijzingen door de Dienst Vreemdelingenzaken en verbindingen met Johan Stendahl, schuldig Zweedse staat een kwart miljard, krijgt Håkan Larsson Bilkonsult vanaf Örebro ondertekenen een overeenkomst met de Zweedse migratiedienst en een open asiel accommodatie schandaal huizen.

Gelogen over het nemen van contact met de plaatselijke sportclub
Wanneer Håkan Larsson zijn wortels in Holm zou beschrijven, schreef hij dat het contact met de plaatselijke sportclubs gemaakt. Dit wordt tegengesproken door Holm Sportklubb, wanneer geen van contact gehad over een asielaanvraag accommodatie. Er zijn ook geen informatie gecommuniceerd aan de dorpelingen of briefing georganiseerd.

Zonder bouwvergunning / bouwvergunning
Het heeft geen bouwvergunning voor de exploitatie van asiel accommodatie in de eigenschappen. Normaal vereist een bouwvergunning of een bouwaanvraag bij verandering van het gebruik van een gebouw, dat wil zeggen, als je van de ene activiteit naar de andere.
Vluchteling Accommodatie voor het samenleven met anderen, ze weten niet zal voldoen aan de eisen van de bouwvoorschriften voor de activiteiten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.