De eerste asielzoekers om huizen schandaal ondanks verzoeken vreemdgaan

Asielzoekers zijn verhuisd naar het schandaal huizen.Vanavond was de eerste nieuw aangekomen asielzoekers Holm en de zogenaamde “Skandalhusen”. Na jaren van talloze verzoeken met duidelijke bedrog en het wijzigen van eigendom tussen bekenden van de voormalige failliete eigenaar Johan Stendahl voortdurend verdacht achter zijn, lijkt tot nu toe hebben gehad om contracten met de Zweedse immigratiedienst ondertekenen.

Vanavond, op zondagavond, toen kwam de eerste asielzoekers en verhuisde naar. Er is geen informatie verstrekt op het gebied van noch de immigratiedienst of de eigenaar Håkan Larsson Bilkonsult – nu veranderd haar bedrijfsnaam Ore Properties AB.

Lees meer over de cheats en twijfels achter:
28/11 Håkan Larsson / "Ore Properties": Valse documenten aan de immigratiedienst, ingesprongen F-belasting en de nieuwe naam van het bedrijf

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.