Buitengewone Algemene Vergadering van Holm Fiber

Bo Lindroos, Keith Sahlin, Roland Hultman, Lars-Erik Persson, Ulf Wikholm en Stefan Edin tijdens een buitengewone bestuursvergadering in Gimåfors.

De andere dag ontmoette Holm Vezels board op een buitengewone vergadering. Tot grote vreugde van de leden, kan worden gezegd dat de raad van bestuur na alle bureaucratische vertragingen nu eindelijk werken met Holm Fibers toepassing. Omdat de nieuwe regels zijn in de komende jaren willen County Board toevoegingen aan de informatie die de reden waarom de bijeenkomst was.

Deze keer verzamelden de wijk bredbandseldsjälar genot van een kopje koffie met tarwe lengte van het project huis aan Gimåfors Bygdegård. De volgende keer dat het bord geplaatst aan de andere kant van Holmsjön, van “Hultman Rakan”. Werken met glasvezel breedband Holm verbindt de dorpen, zowel letterlijk en figuurlijk rond Holmsjön.

Er is een uitgebreide vrijwilliger poging gedaan om de secties in de toepassing regels te lezen, vinden project, berekenen van de begroting en het verzamelen lidmaatschapsgelden M.M.. Kortom, het is net iets meer dan 180 leden van de verbinding, zowel vaste en huiseigenaren.

De huidige situatie is dat Bynet staat voor het ontwerp van de vezel tekening, terwijl de offertes zijn beschikbaar voor selectie operator en de exploitant van het netwerk. Het blijft ook voor de bouwer kiezen. stok Alles is, maar pas nadat de raad van bestuur en de raad uiteindelijk ingestemd met de toepassing en de financiële steun. Gehoopt wordt dat de goedgekeurde kort na Holm fiber aangevuld met gevraagde informatie, zodat het praktische werk kan beginnen in de lente / zomer.

OBS!
– Als u nog niet betaald de jaarlijkse vergoeding voor 2016 (en sommige zelfs 2015), Daarbij CROSSING!
Betaal de jaarlijkse vergoeding 100:- BG 500-0229, schrijven eigendom aanwijzing en de namen.
– Heeft u als lid gewijzigd email, telefoonnummer of adres? Vernieuw deze.
– Voor degenen onder u die hebben de accommodatie Holm Fiber nog niet aangemeld, is de tijd om het nu te doen, naar een goedkopere abonnementsgeld te krijgen voordat het startschot gaat. Meer informatie en hier registreren.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.