Holms SK voorgesteld Division 5

Vriendschappelijke wedstrijd tegen Söråker NCC Hall.
Holms SK bij de rust tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Söråkers FF in de NCC hal. Linus Frisk op de achtergrond uitgeschakeld na gebroken neus in een harde uitdaging, maar toch kwam terug het veld op in de tweede helft.Holms SK.

De winter training is in volle gang voor de HSK trainingen binnenshuis. Tegelijkertijd zijn er verklaringen die erop wijzen dat er Division zal zijn 5 volgend jaar Holms Sportklubb.

Na een seizoen met een licht krokante punten oogst 2015 was uiteindelijk slechts onder het dashboard en Division 6 in wachtte 2016. Een vacature in de vijfde klas, echter, die vandaag beschikbaar zijn, en het zesde van alle teams de bevordering gedaald. Medelpads Football Association ontvangen wanneer de delicate taak om te bepalen of de jonge wet Nedansjö of Ljustorp beide gelegen slapende vorig jaar de plaats zouden worden aangeboden, Als alternatief, als Holm de kans zou krijgen dat vorig jaar uitging. Na beraadslagingen nu voorgesteld Holms SK website, maar de uiteindelijke beslissing wordt gegeven door vertegenwoordigers bijeen op 10 Maart.

Lees meer over de gebeurtenissen rond de competitie in Division 5 van här på Lokalfotbollen.nu en Website MFK's.

New coaching duo Andreas Lundberg en Peter Lind.Winter training in volle gang met Andreas Lundberg als nieuwe coach. Ondertussen, het vroege voorjaar trainingen in Nordichallen en Bergsåker de nieuwe coach van het jaar na Bröderna aslin toegestaan ​​met pensioen te gaan. Andreas Lundberg van Indal heeft de leiding van het eerste team dit jaar aangenomen. Peter Lind – ook van Indal, Agne Frisk en Bengt Sjödin zal Andreas helpen.
traning-2

.

.

.
traning-1

.
Een vriendschappelijke wedstrijd werd gespeeld in de NCC hal in Timra en de 12-13 Maart wacht Gezonde Cup Nordichallen. Sommige acquisities zijn ook gemaakt en een aantal oude Holm MVP heeft een huis teruggevonden als Johan Rudin, Nils Backlund en Simon Brundin. Bovendien hebben sommige niet-lokale overnames komen ook. Een spannend seizoen te wachten staat in andere woorden, zoals gewoonlijk thuis in Holm Vallen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.