Gimåforsare verzamelden zich bij het buurthuis

Årsmöte i Gimåfors.Veel dorpelingen verzamelden zich vandaag op Gimåfors buurthuis toen de president was in de club.

Årsmöte i Gimåfors.Efter en solig vinterdag var det idag årsmöte för Gimåfors Bygdegårds-förening. Många bybor och andra medlemmar kom och lyssnade till hur året varit och hur tankarna går för kommande verksamhet. Ett extra årsmöte kommer även hållas 16/3 bij. 19:00 för några utav punkterna på protokollet som behövde förberedas ytterligare. Sammantaget en välordnad och informativ tillställning med gott kaffe och bröd därtill. Kanske är det en av Holms styrkor med ett engagerat föreningsliv, trots det knappa invånarantalet. Om några veckor den 22 mars har även HBU sitt årsmöte kl 19 på Församlinghemmet och andra föreningar har också sina årsstämmor inom kort. Håll utkik i Holm kalender Bygdens för mer information och annat som händer i Holm.

Meer informatie over Gimåfors Bygdegårdsförening.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.