ICA winkel in Liden te koop – station ook

Pelle de ICA heeft besloten om te verkopen - ICA store wordt daardoor niet meer.“Een triest voor de gemeenschap”, dat is de een zonder de commentaren op Facebook om ICA spoel aankondiging van de verkoop van de andere dag. vandaag schrijft Sundsvall Tidning als de winkel die nu is te koop. En alsof dat nog niet genoeg is, het tankstation, terwijl ook op zoek te koop.

ICA verdwijnen
Ik 13 jaar Per Norlander geduwd ICA Close in Liden, maar nu heeft hij besloten om iets nieuws te proberen. Hij merkt ook op dat de concurrentie is hard vandaag tegen de grote retailers in Sundsvall. ICA heeft ook aangekondigd dat zij geen contracten met eventuele nieuwe eigenaar zal ondertekenen. Zo zullen zij blijven, zolang de Per vechten op. Per houdt momenteel echter controleert voor een nieuwe keten die wil overnemen met elke aannemer en hoop dat het kan in het najaar worden afgerond.

Ook staan ​​terwijl Liden Macken te koop op de weg in het midden van Liden.Macken terwijl for Sale –
“een wake – meer ter ondersteuning van de lokale”.

Alsof dat nog niet genoeg is,, het is nu het tankstation op de weg voor enige tijd te koop. ST interviews Frédéric Krewski net zoals hij op het punt te tanken bij het benzinestation, en hij hoopt dat dit een wake-up call kan zijn voor meer mensen naar de lokale alternatieven te kiezen.

Thanks uit HBU!
Er is geen twijfel dat de winkel in het dorp betekende veel voor district Liden door de jaren heen. Dus ook voor ons “steeneik”, vooral omdat de winkel in Holm gesloten november 2011. Holm Appliance Development, HBU, willen Per Norlander en zijn medewerkers bedanken voor hun inzet tot nu toe en hopen dat alles goed gaat, zolang ze blijven, en dat ze een nieuwe even geëngageerde ondernemers die willen overnemen vindt. Ook natuurlijk Liden Macken.

jaar 2011 hit winkels in Holm weer haar deuren. Hier met Hjördis met rollator buiten.

.
ook gelezen

23/4 -12 St.nu: Sökes: En handlare till Holm
2
2/6 -11 ST.nu: Butiken bevarar bygden


.

Lees de ICA Liden eigen bericht hieronder. Klik op de tekstballon om reacties te kunnen lezen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.