Rescue gestolen op Västbyn!

Rescue boot gestolen op Västbyn!
“De boot mag alleen worden gebruikt in noodsituaties”, zegt het bord in de West Village zwemmen. Nu blijkt de reddingsboot, echter, zijn gestolen.

Bezaaid rond de barbecue op Västbyn.Het meest waarschijnlijk, de reddingsboot op Västbyn gestolen in september. informatieverschaffing wordt ontvangen Gelieve indien meer iets gezien. Volgens frequente baden bezoekers boot te redden was er in de zomer geweest. Nu echter, is geconstateerd dat het ontbreekt, en dat was bezaaid rond de barbecue.

Getuigenverklaringen over de mogelijke diefstal
Ook kan het worden toegevoegd 6 September rond 17 uur vanaf de boot gezien een busje op de badende. Als je dan draaide zich in de richting van de kust met de boot, zo ook het busje plotseling in een haast en ging weg met het kabinet deuren openen. Daarna was er in ieder geval geen boot. Als het dan was er net voordat het kan niet met zekerheid te zeggen, maar waarschijnlijk kan worden gerelateerd.
Is er iemand anders die kan zeggen wanneer zij de laatste in de nabijheid van of gezien wat het kan zijn voor van zagen, dus gelieve s!

Wat doe je als je zoiets ziet?
Belangrijke horloge van de buurt, vooral op het platteland.Kijkend naar een onmiskenbaar aanhoudende schendingen zou de politie natuurlijk bellen via 112. Met de wetenschap dat de politie vaak 5 mil weg, kan men het of twijfelachtige situaties als deze, wanneer behalve “gewoon” ziet iets verdachts, kan het ook slim om het direct te delen Holm's Groep op Facebook. Eventueel met een relevante afbeelding. Zo bereikte direct over 300 Leden met ogen in en rond Holm. Registreer je te als je dat nog niet gedaan, om erachter te komen wat er gebeurt op het platteland.

Rescue Resources hebben, maar belangrijk in landelijke gebieden
Rescue boot in Västbyn is een belangrijke bron voor een verdrinking optreedt binnen bij het strand of op het meer. Net als elke andere reddingsmiddelen worden in dunbevolkte gebieden is vooral belangrijk als het duurt meestal een lange tijd voor hulpdiensten en ambulance aan te komen. In Holm kan ook de boot gebruik maken van de zogenaamde Enhanced buren die verspreid zijn over gebieden te redden. Bij een verdrinking alarm in Holmsjön alarmen SOS Alarm automatisch vrijwilligers rond de Holm via SMS en hebben de mogelijkheid om iemand in nood te redden voordat de openbare veiligheid personeel komt. Lees meer over het project Versterking buurman in Holm hier en hoe het werkt. Hier kunt u ook uw belangstelling kenbaar als u wilt worden betrokken als vrijwilliger resource.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.