info Landsbygdsriksdag 2018: Bespreek Rural Affairs bij het parochiehuis 23/11 bij 19

Alle van Zweden zal leven organiseert bijeenkomst in Holm 23 november.

de 23/11 verbindingen en is over het algemeen in Holm-Indalsälven-Liden uitgenodigd om Rural Affairs bespreken. Het is de organisatie Alle van Zweden zal leven (HSSL) houden van de vergadering en zelfs politici worden uitgenodigd. De bijeenkomst is onderdeel van de voorbereidingen voor de zogeheten Landelijke Parlement in Västernorrland zal worden gehouden 2018 en wanneer het wordt gegeven de dorpen er rond de kans om zich te bewijzen in de lokale activiteiten. Voor ons allemaal om met, biedt HSSL Västernorrland, Sundsvall Municipality lokale comités nu in eerste vergadering.

Tijd en plaats: Woensdag 23/11 bij. 19-21, De parochie huis in Holm.pdf
Poster: Als u de uitnodiging wilt afdrukken of opgemaakt een poster hier downloaden .

Welkom in een lonende avond, Wij bieden versnaperingen!
HSSL Västternorrland & Sundsvall Gemeente plaatselijke comités

registratie (omwille fikats) laatste 21/11. Selecteer het nummer en druk boek. Overwegend bewolkt! (Bron.)
Het is ook mogelijk om e-mail Christina Antonsen bij antonsenc@gmail.com Eller sms'a / ringa tel.nr. 0730-33 29 44 (Niklas / #ShepherdsHut).


Obs! Het is verkeerd bovenstaande datum kennisgeving. De juiste datum is 23/11.

.Bijeenkomst over Rural Affairs.
Alle van Zweden zal leven (HSSL) is een landelijke organisatie die ongeveer 5 000 groepen voor plaatselijke ontwikkeling in het hele land. HSSL is ook beschikbaar in de provincie- en gemeentelijke. Lees meer.
Landsbygdsriksdagen is een van de grootste locaties voor lokale ontwikkeling en landelijke kwesties en is georganiseerd om de twee jaar sinds het midden van de jaren 1990 door de All Zweden zal leven. Lees hier meer.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.