beslissing: Toegekende steun voor fiber to Holm!

De vezel werd gegraven door Anundgård 2005. Nu is de hele Holm krijgt het.Jan Winroth bij de controles 2005 wanneer de uitgegraven vezel door Anundgård. Nu is de hele Holm gekoppeld.

Na intensieve inspanningen van de afgelopen jaren kon de andere dag de raad van Holm Fiber Economic Association het provinciaal bestuur en het besluit van de Raad van Bestuur tot slot te melden: Toegekend aan glasvezelnetwerken te bouwen in Holm!

Holm Fiber zal het vezelnetwerk met ServaNet bouwen. In de huidige situatie is geen duidelijke informatie. Een start-up meeting met ServaNet begin 2017 zal het werk moet worden gedaan en de informatie te verduidelijken sp te zijnlacht.

Start-up bijeenkomst in januari / februari waar de leden beslissen of het zal zijn van
Al snel na de start-up meeting, zal ze noemen een ledenvergadering van de reikwijdte presenteren, wat starttarief is en wat het ziet eruit als een stemming, omdat we echt naar glasvezel-netwerk op te bouwen. Het is de leden en niet de raad van bestuur dat de uiteindelijke beslissing neemt. De bijeenkomst vindt plaats ergens in januari / februari 2017.

Veel goedkoper als je nu bent!
De Raad benadrukt het belang van warm praten om zo veel mogelijk mensen sluit zich aan. Het zal zeer waarschijnlijk in staat zijn om later te sluiten, maar niet tegen de prijs dat zal met de bijdrage nu ons gegeven. Het is niet mogelijk met de regels van vandaag om een ​​terugbetaling later krijgen om mee te doen.

Raad van Bestuur, Stefan Edin onder leiding, dank alle leden die trouw gewacht en hebben niet opgegeven. Nu het werk kan beginnen na het lange wachten. Nu district Holm in de toekomst!

Lees meer over Holm vezels en sluit nu!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.