Pulkåkning in Allbergsbacken woensdag 8/3

Allbergsbacken.
Voordat de dag van de winter 8 March at. 17:00 is “Allbergsdagen”, een regelmatig terugkerend evenement in Holm, waar groot en klein worden uitgenodigd om te komen en gaan sleeën en rodelen in Allbergsbacken. U kunt ook gewoon rond te hangen op een worst of beker! Komen en gaan, koffie drinken of grillen.
Geroosterde worst..
HBU biedt hotdogs en koffie! Nu is er een parkeerplaats boven de heuvel maakte ook, anders is, is het goed om een ​​sneeuwscooter tour te nemen om het vuur. Welkom!

Contactpersoon voor vragen
Marianne 076-114 07 07

PS. Wist u dat HBU staat voor de elektrische verlichting in Allbergsbacken en zal de pistes blijven draaien voor alle kinderen in de wijk? Dit is te danken aan uw lidmaatschap, u kunt dit oplossen! HBU nodigt iedereen uit

Zie aanwijzingen en lees meer om Allbergsbacken of kijken eerder beelden van Allbergsdagen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.