Eindelijk afbindtijd! – aanbieding t.o.m. 31/3!

Nu is het eindelijk tijd om district Holm verbinden met glasvezel breedband. Deze dagen Holm Vezels leden ontvingen een aanbod in de brievenbussen waar tot 31 Maart kunnen lid worden tegen een gereduceerde prijs van 18 400 kr (1500 Kr getrokken uit woorden. waardeerde 19 900 kr). Zelfs degenen die niet willen om gebruik te maken van de diensten van vandaag, sluit het huis voor toekomstige behoeften!

Hard werken sinds oktober 2013
Het is na ongeveer 3,5 Jaren van hard werken door Holm Fibers boord met leden signeersessies, vergaderingen, toepassingen M.M.. zoals het nu is duidelijk dat er ServaNet dat de netto zal trekken in Holm. ServaNet is ook het bedrijf dat de interstedelijke glasvezelnetwerk van Sundsvall zal doen, wat betekent dat meer mensen in staat zijn om mee te doen, omdat buiten Holm Fibers stroomgebied zal zijn.

Inclusief het graven naar het huis van het aanbod
In de vroege stadia, is er sprake van de verbinding zelf moeten regelen voor het begraven van de kabel in Holm geweest en je je zou kunnen staan ​​op zijn eigen graven laatste stukje naar het huis muur. Het aanbod van vandaag, echter, omvatten zowel het graven van de hele weg, en het maken van gaten in de wand. We weten niet vandaag als je wilt of de diensten van het netwerk nodig, U kunt ook wachten met het abonnement. Op deze manier, het huis nog steeds verbonden met het netwerk, die op zichzelf waarde van onroerend goed aanzienlijk meer dan de cut kosten verhoogt. De planning is om de schop in de grond in drie maanden te zetten, in juni.

Holm Fiber Economic Association
De vereniging blijft natuurlijk om het proces van vezeltrektoren vandaag te volgen, hoewel ServaNet genomen over de aanvraag en opdracht tegen de Raad van de Provincie. Echter, het is nu aan ieder individu om te kiezen of om de vezel of niet. Er is dus geen gemeenschappelijke vereniging beslissing voor deze. Welke rol Holm Vezels dan moet voortaan zullen worden gepresenteerd en besproken op de jaarlijkse bijeenkomst in het late voorjaar en uiteindelijk besloten door de leden. Lees hier meer over Holm vezels en eerdere artikelen.

Info doos voor ServaNet aanbieding

Voor meer informatie over het aanbod van diensten, rekenvoorbeeld, voorwaarden M.M.. kan worden gevonden in de mailing.

Niet alleen fiber
Net als veel andere rurale ontwikkeling is de uitbreiding van breedband in Holm niet alleen over de zaak zelf – een snelle internetverbinding, Tv-diensten en IP-telefonie. Om de wijk te ontwikkelen combineren om basisvoorwaarden voor de toekomst. Samenvattend de noodzaak om op de reis naar Holm Vezels Board eerste facebook berichten geciteerd; “We willen het onderhanden werk te presenteren aan ervoor te zorgen dat ons land de toegang tot de vitale breedbandnetwerk aan ons vaderland zal moeten blijven om te leven en te ontwikkelen in de toekomst. Laten we onze kinderen en kleinkinderen en anderen een kans om te leven in onze mooie vaderland te geven.”

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.