Svenolov steekt zijn houtskool oven vandaag!


Vandaag de dag is een van de reisbestemmingen beter picknick Kväcklingssjön in Holm bij 14:00. Er zijn namelijk Sven Olovs klaar om Medelpads ontsteken en misschien Zweden alleen klaar om te beginnen houtskool oven! Het was vorig jaar dat de oude en wijze Sven Olov Ytterbom van Östbyn begonnen met zijn project – Om uw eigen houtskool oven te maken. Nu is het eindelijk klaar is en Sven-Olov is verhuisd naar de boshut te beschermen wanneer het vandaag zet de vuurtoren. Een uitstekende bestemming voor dag. Breng uw picknickmand, ontmoeten Svenolov en krijgen een voorproefje van de geschiedenis.

Kolmilor maakte eerder houtskool smeedijzeren kuren te produceren. Door een zuurstofarme verbranding van hout, omsloten door het opnemen sparren en gemalen kool wordt gevormd. De truc is om een ​​matige verbranding te houden, zodat Milan heeft geen vlam vatten en in rook opgaan. Iets dat gebeurde op een soortgelijke poging een paar jaar geleden in Sula.

Vind Kväcklingssjön
Zet het Lillsjön in Östbyn. Laat vervolgens Lillsjön paar kilometer, dus je kunt de oven vinden we Kväcklingssjöns turnaround.
Map link hier.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.