Andreas Sahlin en Thomas Mehlin doen theater

In de dagen en tot de 14 Juli ontvouwt theater set Desert Ringer de People's House in Erikslund en Andreas Sahlin van Train Mountain staat voor muziek met zijn band. Talrijk zijn de Holmbor die indient, Sandnäset of andere feestelijke gelegenheden hebben kennis genomen van de muzikale talenten van het dorpje Mountain Drive geproduceerd. Zowel de oude man Orjan “hal” Sahlin, en zoon Andreas, verliet zelden het geval in gebieden zonder een zelfgenoegzaam publiek. Vandaag de dag, Andreas stroom met de band Domino Majestic in een zomer.

Andreas dichtstbijzijnde schildknaap Thomas Melin van Indal speelt ook in de band en schreef ook het script voor de set Desert Lord, die een musical set Kabare. Samen vertegenwoordigen zij een geschiedenis van emigratie naar de Verenigde Staten uit de jaren 1800 afgebeeld met humor, verwarming en muziek. Daily News vandaag ervaringen die gedeeld kan worden zelfs door emigranten van vandaag, dat in plaats van weg te gaan, komt naar Zweden.

Op het podium speelt niet minder dan 35 personen, behalve functionarissen. Vandaag de dag, de notie van voorraad, maar er zijn nog dagen over om te boeken voor degenen die graag om het spektakel te ervaren. Lees meer of boek tickets hier!

De band Domino Majestic te vinden op Spotify, Youtube of Facebook.

ook gelezen
3/7 ST: Een emigrant saga met veel muziek – Zomer met set Kabare
26/6 ST: Emigrant Saga herhaald in Ånge – met veel muziek

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *