Eenmaal thuis van de Gear Mountain

In het vignet “behuizing Pulse” deed Sundsvall Tidning vorige week een bezoek aan Mount Drive. Het is Andreas Sahlin en zijn partner Elin Hellström (Ostersund) die onlangs kocht het full house en verplaatst naar de naburige boerderij met de ouders Andrew's. Op zondag, ze zelfs sieren de voorkant van de papieren versie van het magazine!

Een ruime patio boven is klaar voor de zomer. foto: Viktor Sjödin, ST.nu

Ik verslaggever (“plus”-artikel) we kunnen lezen op de verhuizing, het huis en de lopende totale renovatie van het paar. Het huis was leeg voor tien jaar een aantal verrassingen geweest aangeboden… Op de zolder vond een oude emmer van dynamiet! Het kostte de veilige weg en laat de politie bom team om te zorgen voor de ontdekking te nemen. Het echtpaar zelf bieden ze ook een paar verrassingen – in september, zal naar verwachting toenemen als een kind! Gefeliciteerd!!

Een gedachte over "Eenmaal thuis van de Gear Mountain

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.