Indals IF – Holms SK. Live vanavond woensdag 18,30


Match of the Day live! Zorg ervoor dat u de beste kwaliteit van de versnelling op de rechtsonder. In geval van technische problemen, in plaats daarvan proberen HSK's channel holmssk.se/youtube.

vanavond om 18,30 wordt derby op Härevallen in Indal. Matchen sänds live här på Holmbygden.se !

Na de zomervakantie Holm naar buiten is gekomen met een uitoverwinning tegen Viskan en later een thuisnederlaag tegen Alno. Holm staat op de vierde plaats in de tabel en het nu ook in de tafelloper Indals IF (f.d. konkursade Granlo BK ). Taaie oppositie en weg vanavond – maar Holm camp heeft bewezen van zijn kant tijdens de training sessies de laatste tijd met een zeer sterke en goede ondersteuning. De oude HSK vossen Patrik Mattsson en Krister Lindberg, die ook bijgedragen aan het uitzicht en Alno, heeft een comeback gemaakt na een paar jaar pauze. vastberaden accenten Kim's op open ruimte en Mattsson zware repressie zijn welkom versterkingen in de ploeg! Vanavond, kan alles gebeuren!

Holms SK gaat om Härevallen de volgende ploeg: 30.Andreas Kotermajer 2.Kristian Karlsson 4.Krister Lind 5.Johan Hallström 6.Oscar P G Palmqvist 7.Patrik Mattsson 8.Yonas Khlwelki Zijn 9.olle Nordberg 10.Niklas Wikholm 11.Gebremeskel Elias 12.Kenneth Lindberg 14.Eskil Nordberg15.Linus Frisk 16.Robin Holmlund 18.Daniel Selin 19.Peter Lind 20.Marcus Smedman 21.Claudio Moraga.

Volgende wedstrijd: Holms SK – Matfors IF 2. zondag 26 Augustus. 14:00 Holmvallen

Lineup, match aankondigingen en resultaten, de tekst in elke wedstrijd, hier gratis!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.