Nieuwe muziek video van Holm met Jessica Falk!


Vandaag de dag brachten ze een nieuwe single met Jessica Falk met de muziek video gefilmd in Holm.

Jessica Falk en dochter Rocky duet speelde al op de radio stations in New York, Nashville, Florida, Denver, Michigan en Nieuw-Zeeland. Ze zijn ook verschenen in Amerikaanse Trots Magazine met de boodschap en de geschiedenis van het lied, en nu dus ook een rondleiding door 6 optredens in Michigan en Wisconsin. Rocky verscheen ook op zaterdag in Barna Ministerie bij. 11.00 en P4, waar er ook praten over het liedje Make A Change. Vandaag laten Jessica ook een enkel schot in Holm. Zie hoe Jessika en ontelbare motorfietsen neuriet totdat de Holms wegen in de muziekvideo.


music video – Klaar om te vliegen:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.