HBU produceert beschermende uitrusting voor het centrum van Liden Health, ouderenzorg en thuiszorg

Op center Liden Health, zijn we gewend om hulp te krijgen wanneer we het nodig hebben, maar gisteren werd aangekondigd op Northwest Sundsvall en Holm Group dat nu zij waren het die hulp nodig had. De enorme aanval van de ziekte is nog maar nauwelijks begonnen voor de regio Västernorrland, maar er is nu al een tekort aan beschermende uitrusting. De schuif is een tekort aan chirurgische maskers en gelaatsschermen. Nu beginnen district Holm Development, HBU, eigen productie te maken nederzettingen rond zelfvoorzienend beschermende vizieren.

Wilt u meer hulp, kunt u de apparatuur in het gezondheidscentrum te verlaten (bij intake ambulance) of ondersteuning HBU, kopen plastic en produceert vizieren!

Daarna gisteren ging naar buiten en vroeg om hulp hadet reeds gedurende de dag ontving verschillende pakketten van maskers die kunnen worden gespaard van Tessan in Sillre en glijvoet. Om u te helpen met gezichtsbescherming produceert nu ook Holm district ontwikkeling plastic vizier met behulp van 3D-printers en overhead papier. Patrik Wikholm beheert de productie en jongere broer Niklas assembleert en distribueert.

HBU zal een stapel gezichtsbescherming leveren aan iedereen die het nodig hebben in de zorg- en zorg rond de Holm-Indal Liden, hopelijk morgen al vrijdag. In aanvulling op Liden Vårdcentral , AZelfs thuiszorg en verpleeghuizen Rutsgården in Liden en Solgarden in Indal krijgen als ze hebben ook behoefte. Hebben we misten iedereen!?

Als u wilt dat de productie van de apparaten en de verkoop van kunststoffen te ondersteunen (en de website en al het andere HBU we doen voor de gemeenschap, cursus!) aarzel dan niet om te sturen 50 SEK voor lidmaatschap tot slis 070-537 11 22 of via PlusGiro 197 34 26-8.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.