“Kleine liefde” – Nieuwe single van Holm's eigen artiest Jessica Falk

Nu kun je de nieuwe videoclip van Jessica Falk voor de nieuwe single uit Nashville bekijken “Kleine liefde” en misschien past het nummer extra goed in tijden als deze met isolatie en afstand. Jessica beschrijft het nummer als één “goed voelen”-lied dat ze samen schreef met de Amerikaanse countryartiest Jenn Bostic.

Weinig liefde met Jessica Falk uit Holm.

Jessica: “Het idee kwam op een moeilijk moment…”
– Het idee voor de tekst ontstond toen ik in een moeilijke periode zat en Jenn en ik dachten erover na, omdat sommige mensen alles kunnen zeggen zonder filters, pure onbeschoftheid soms. Mijn antwoord was: “Ik geloof dat iedereen liefde nodig heeft om zich op zijn gemak te voelen met zichzelf en zijn eigen leven”. Daarom is het zo belangrijk om je leven te leiden en er geen spijt van te hebben. Daar gaat het lied over.

Eerdere berichten met Jessica Falk

luisteren “Kleine liefde”
Spotify
Youtube

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.