Rodelen en worstjes grillen op sportvakantiezondag 10/3

Rodelen en grillen in Allbergsbacken.

op dinsdag, 10 March at. 17:00 is de sleeën, gegrilde worstjes en koffie in “Allbergsbacken”. Grote en kleine zijn welkom om te komen en gaan sleeën of gewoon rondhangen! We houden een slee-afstand en zien af ​​van de minste kou- of covid-symptomen!


HBU
biedt hotdogs en sap / koffie! Houd op de weg of maak een wandeling op het vuur. Welkom!

Contactpersoon voor vragen
Niklas 0730-332944/info@holmbygden.se

 

PS. Wist u dat HBU staat voor elektrische verlichting in Allbergsbacken en zal de pistes blijven draaien voor de kinderen in de wijk? Dit is te danken aan uw lidmaatschap, u kunt dit oplossen! HBU nodigt iedereen uit

 

Zie een routebeschrijving en meer informatie over de Allbergsbacken of kijken eerder beelden van Allbergsdagen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.