Årsmöte HBU 26/3 在 18

上周日, 26:é火星 18:00 håller Holmbygdens Utveckling, HBU, årsmöte på Anundgårds skola.

Vi önskar alla medlemmar välkomna på en kopp kaffe med tilltugg och möjlighet att vara med att utveckla vår bygd Holm. Vill man ta en titt på skolan och gymmet vi håller på att ställa iordning går det också bra!
Hjärtligt välkomna!

Stöd gärna vår bygds utveckling och 加盟, för endast 50 kr för år 2022 (Swisha 070-5371122 eller Plusgiro 1973426-8)! 在这里阅读更多. TACK!.

Fullt ös i pulkbacken under sportlovet!

Andreas Sahlin kombinerar löpträning med barnens åknöje bak i pulkorna.

På sportlovsonsdagen var det traditionsenlig pulkafton med bjudning av korv med bröd och kaffe med bulla arrangerat av Holmbygdens Utveckling.

Brasan tänd och korven på spett.
Dags att prova backen.
Viss myndighetsnärvaro blev det också när några poliser gästade Allbergsbacken för att provköra det snabba snöföret under deras så kallade trafikvecka. Backen bedömdes med bravur vara körvänlig och pålitlig.
Några trimmade pulkor beslagtogs inte och några fartkontroller gjordes aldrig, men en av de blåklädda besökarna bedömdes erhålla hastighetsrekordet på ett av åken vilket avslutades tvärt med pulkvolt och snöyra som följd. Inga personskador eller vådaskott rapporterades tack och lov.
Brasan värmde mellan åken och med korv o magen orkades några vändor till nerför backen.
关于 35 personer gästade backen under kvällen.
Pulkabacken i Anundgård är alltid öppen och belysningen som HBU står för är bara att slå på när man vill. Mer om vart Allbergsbacken ligger, hur man slår på strömmen m.m. kan du läsa här.

Vill man stödja HBU’s arbete som detta för att utveckla Holmbygden är man välkommen att bidra med en 50-lapp genom Swish 070-5371122 eller Plusgiro 197 34 26-8. 在这里阅读更多.

Pulkåkning och korvgrillning på sportlovsonsdag 8/3

Pulkåkning och grillning i Allbergsbacken.

在寒假儿子的日子 8 3月. 17:00 är det som vanligt pulkåkning, samkväm och korvgrillning med saft eller kaffe i “allbergsbacken”. HBU bjuder alla. 大和小,欢迎来来去去雪橇或只是挂出!
(Pulkor och stjärtlappar finns att låna.)


HBU
提供热狗,果汁/咖啡! Parkera uppe vid vägen eller ta en promenad till brasan. 欢迎!

联系人提问
Elin 070-351 37 51
.

.
PS. 你知道吗,HBU代表在Allbergsbacken电力照明,并将继续斜坡运行在该地区的孩子们? 这是由于你的会员资格, 你能解决这个问题! 😉

.

Se vägbeskrivning och läs mer om allbergsbacken 或观看 从早期的Allbergsdagen图像.