Oorwinning in die laaste wedstryd

'N Span dank hulle ywerig toeskouers en beamptes vir 'n sterk ondersteuning gedurende die jaar.

'N Oomblik van stilte begin vandag se wedstryd ter ere van sterftes Mats Mehlin – 'n groot verlies vir die Holm Sportklubb. Holm dan klaar eerbaar met oorwinning teen liga leiers in finale wedstryd hierdie seisoen se. 2-0 is sluresultatet deur 1-0 telling. Dit was 'n baie goeie div vyf wedstryd wat by Holm Vallen gespeel en die tuisspan was regtig aangekla… Lees die volledige verslag van die verrigtinge by holmssk.se/alaget.

Table Afdeling 5 here (Top puntemakers: HSK se interne, Afdeling 5)

Essvik het 'n protes ingedien en sal na verwagting drie punte uit Alno p.g.a kry. Alno dat 'n nie-speelbaar spelers gebruik. Alno wen, maar maak nie saak die reeks wanneer Essvik vandag verloor na Suid.

Resultate van ander wedstryde, vorige seisoene M.M..
Afdeling 5 op Lokalfotbolen in Medelpadsgatan.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *