4G-meester totdat Holmbygden!

Telia kaart van die uitbreiding van die selfoon maste in Holm.
Baie holmbor dalk reeds opgemerk dat dit nou vinniger te navigeer in Holm! Dit is tans Telia miljard inisiatief op die mobiele netwerk, wat uiteindelik bereik distrik Holm. Hoewel Tele2 en Telenor beplan om 4G bied in Holm.

Dit was in die middel van Desember 2014 Telia opgegradeer mas in Sunnansjö (teenoor die bad in Västbyn) met 4G vermoëns. Dit is nou moontlik om te navigeer teen 'n spoed van tot 40Mbit / tweede, oor voor tot ongeveer 12Mbit / sek. Met die oog op 4G gebruik as dit nodig is dat jy 'n inskrywing op 4G en hardeware (selfoon / mobiele breëband stok / tablet / selfoon router) dat 4G ondersteun. As jy onseker is, gaan met jou diensverskaffer.

Terselfdertyd was ook 'n verdubbeling van mas 3G kapasiteit Sunnansjö. Telia en Tele2 deel sy 3G-netwerk so hierdie gradeer ook om die vreugde van Tele2:s intekenare wat blaai deur 3G. Omdat stem verkeer gebruik nou die 3G-netwerk moet ook gereelde oproepe werk beter as ooit tevore.

Het jy Net1 mobiele breëband (van die ou NGV netwerk wat gewoonlik 'n beter dekking, maar is stadiger as beide 3G en 4G), dit kan dus geen rede om operateur verander, afhangende van waar jy woon. As jy nie seker is wat vinniger jy kan kry met Telia en Tele2, sodat jy kan altyd probeer om hul dienste by die huis eerste. Jy het altyd 'n reg van onttrekking 14 dae as jy bestel inskrywing per telefoon of internet. Alternatiewelik, vra iemand met Telia / Tele2 meet die spoed waar jy woon.

weer meer 4G Master!
Daar is nog 'n probleem om 'n goeie 4G dekking kry deur Telia in Sjöändan en saam Giet Inge-reguit gewees (ook bekend as reguit Hultmans). Telia sal binnekort (bereken voltooi teen die einde van Maart 2015) Om die 4G vermoëns van beide Draka rock-mas en Sodalen-mas te installeer. Dit moet byna die hele gemeente te surf op 4G spoed.

Bygewerk October 2015: Telia is nou (nadat vertragings) klaar met 4G ontplooiing in beide Sodalen- en Draka Hill mas. Beide maste is ook versterk 3G.

Dit was voorheen ook 'n paar holmbor in Sjöändan wat 4G dekking het via Tele2 en Telenor (deel die 4G netwerk) via Sodalen maste.

Dit is nou gerugte dat Tele2 en Telenor tans in die beplanningsfase om 'n nuwe mas op te rig vir 4G aan die ander kant Holmsjön van Österströms herehuis. Die hoop is om hierdie duidelike later in die jaar maak, maar niemand is tans bepaal.

4G – geen plaasvervanger vir vesel konneksie
Hoewel 4G is 'n groot verbetering op 3G so dit kan steeds nie meeding met 'n vesel verbinding.

Voordele van vesel konneksie: Die kapasiteit van 'n optiese vesel kabel is baie groot en kan maklik gelyktydig gebruik word vir die huis telefoon, TV en Internet. Jy kan pryse so hoog as 1000Mbit / s kry (in vergelyking met tot 40Mbit / s vir 4G) en daar is geen beperking op hoeveel die hoeveelheid data wat jy per maand kan gebruik. Die betroubaarheid van die vesel is baie hoog omdat dit begrawe kabels. Die waarde verhoog ook jou eiendom wanneer jy trek in die vesel. Veral in landelike gebiede.

Nadele Mobile Broadband (3G en 4G): Mobiele breëband bied 'n beperkte spoed dat alle gebruikers op elke mas deel. Die verdere weg van die mas jy is en hoe meer gebruikers verbind die erger dekking en spoed, kry jy. Mobiele breëband is nie geskik vir konstante hoë data verkeer, Byvoorbeeld, televisie en film. Alle operateurs het 'n pet op hoeveel data kan afgelaai per maand en dit is duur om meer bedrag van data te koop wanneer dit loop uit. veeleisende aanlyn (rekenaar- en video-speletjies) Jy kan nie speel op mobiele breëband.

Lees meer oor die verskillende breëband opsies in Holm en sien die verskillende dekking kaarte vir die verskillende operatörena op die nuwe "Broadband bladsy" http://www.holmbygden.se/service/bredband/

Sluit aan by Holm vesel ontplooi nou as jy nie reeds dit gedoen!
http://www.holmbygden.se/foreningar/holm-fiber/

18/2 -14 TV-verslag van Holm op miljardsatsningen.
SVT Mittnytt in Holm op belegging in die mobiele netwerk.
Sien SVT Mittnytts verslae Holm wat die dorpenaars te dink oor die inisiatief (13 MB).

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *