Regstreekse uitsending vanaand! Holms SK – Hassels INDIEN


vanaand se wedstryd live! Maak seker dat jy die beste gehalte van die rat op die onderste regterkantste. In die geval van enige tegniese probleme, probeer plaas HSK se kanaal holmssk.se/youtube.

vanaand 19:00 Holm speel hul tweede tuiswedstryd en vanaand word beplan om die toets van die lewendige einde die wedstryd via Youtube. Dit is die eerste keer in die geskiedenis dat 'n Holm-wedstryd regstreeks uitgesaai. Sändningen ser du enklast här ovan på holmbygden.se.

Kom natuurlik en sien die spel in plek! Die beste ervaring sal in die pawiljoen voor die hand liggend te wees! Holm vooraanstaande snackbar sal oop soos gewoonlik wees, met verkope van koffie, wors, hamburger M.M.. Regstreekse uitsending is op die proef meer beskou word as 'n opsie vir die HSK aanhangers ver in Swede of vir diegene wat wil om die teikens of Mattsson gly duikslae herbesoek sien.

besetting, wedstryd aankondigings en uitslae, die teks in elke wedstryd, gratis hier!

Aangesien dit die eerste keer met 'n regstreekse uitsending van Holm Vallen, so wil “bemanning” voeg 'n bespreking dat daar dalk 'n paar tegniese probleme. As dit waar is dat 'n nuwe "stroom" moet weer begin, dit sal verskyn in Holm se Sportklub Youtubekanal.

Vanaand se stroom (“ingesluit” bo): https://www.youtube.com/watch?v=lJ5KbFHHRt0
HSK:deur Youtube-kanaal: holmssk.se/youtube

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *