Håkan Larsson /”Penny Estate”: Vals dokumente aan die Migrasie Board, ingekeep F-belasting en nuwe maatskappy se naam

Dit is nou die voorbereiding koorsagtig na enige tyd om vlugtelinge in Stendahls skandalhus ontvang kry. Terwyl groeiende skandaal en die onreëlmatighede sal voortgaan op die nuwe eienaar Håkan Larsson van Orebro, nou saam te werk met agente Stendahs. Na ontkennings van links na Johan Stendahl geopenbaar in Sweedse Television News Västernorrland, blyk dit nou 'n hele paar nuwe onsekerheid:

  • Vals sertifikate gestuur in versoeke om die Migrasie Board.
  • Weereens, naamsverandering eienaarskap.
  • Ingekeep F-belasting Håkan Larsson maatskappye.
  • Gelieg oor die neem van kontak met die plaaslike sportklub.
  • Sonder beplanning toestemming / gebou permit vir asiel akkommodasie.

Vals sertifikaat versoek om die Migrasie Board
Håkan Larsson en Johan Stendahl regsverteenwoordiger prokureur Michael Sterner voorgelê valse ventilasie sertifikaat van eiendomme i Anundgård in hul bod om die Migrasie Raad om goedkeuring te verkry. Die ventilasie beheer kom van 'n maatskappy sonder F belasting en sonder akkreditasie vir inspeksie. Akkommodasie betrokke eiendomme kan ook getuig van 'n inspekteur selfs nooit in hul woonstelle wat na bewering die protokolle geïnspekteer gewees.

Michael Sterner was soos Stendahl as ook 2013 wanneer selfs dan vals dokumente vir geboue voorgelê vuur beskerming aan die Migrasie Board. Dit was soos Rescue Medelpad dan voor die hand liggend dat gelieg.

Weereens, naamsverandering eienaarskap – nie “Penny Estate”
Net betyds vir die verkryging van asiel akkommodasie 2013 skakelaar “Stendahl skandalhus” die eienaar van 'n nuwe op papier “huur” maatskappye – verklarings Aros Energie besit word deur 'n kennis van Johan Stendahl. Net so, dit was die afgelope winter wanneer 'n ander bekendes van Stendahl, Håkan Larsson gekoop eienskappe. Håkan Larsson het egter terwyl die verklarings Aros Energie met Johan Stendahls regsverteenwoordiger as enigste direkteur.

Bande tussen Håkan Larsson en Johan Stendahl aan die lig gekom op TV.

.
Nou herdoop egter van Håkan Larsson Bilkonsult AB erts Fastigheter AB. As die rede hiervoor is dat
Håkan Larssons verbindings na Stendahl ontbloot onduidelik.

Ingekeep F belasting
Na afloop van die bedrae van krediet geskiedenis, laste en 'n gebrek aan aanspreeklikheid het nou Skatteverket gebring in F-belasting Håkan Larsson maatskappy Aros Energie verklarings. Alhoewel hierdie is Johan Stendahls prokureur Michael Sterner wat op die Raad sit.

Trots det, alle vorige verwerping deur die Immigrasie Service en verbindings na Johan Stendahl, skuldig Sweedse staat 'n kwart van 'n miljard, kry Håkan Larsson Bilkonsult van Orebro teken 'n ooreenkoms met die Sweedse Migrasie Raad en oop asiel akkommodasie skandaal huise.

Gelieg oor die neem van kontak met die plaaslike sportklub
Wanneer Håkan Larsson sy wortels in Holm sou beskryf, skryf hy dat dit kontak met plaaslike sportklubs gemaak. Dit word weerspreek deur Holm Sportklubb, wanneer nie een van al in aanraking oor enige asiel akkommodasie. Nie enige inligting gekommunikeer word aan die dorpenaars of inligtingsessie georganiseer.

Sonder beplanning toestemming / gebou permit
Dit het geen gebou permit vir die bedryf van asiel akkommodasie in sy eienskappe. Gewoonlik vereis beplanning toestemming of gebou aansoek by verandering van gebruik van 'n gebou, dit is, as jy gaan van een aktiwiteit na 'n ander.
Vlugtelinge Akkommodasie vir saamwoon met ander hulle weet nie sal voldoen aan die vereistes van Bouregulasies vir die aktiwiteite.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *