Groot mediadekking vanaand 19:00 by Holm wal!

Wedstryd van die dag Live! Maak seker dat jy die beste gehalte van die rat op die onderste regterkantste. In die geval van enige tegniese probleme, probeer plaas uitgesaai direk skakel hieronder te kliek.

Holms SK.Söråkers VFvanaand 19:00 besoek nie net Söråkers VF, maar ook Sundsvall Tidning sport redaksionele, Holms “San Siro” Holmvallen – so dit sal 'n groot bohaai met ekstra wees (dubbel!) Lewendige uitsendings en verslae. Dit is ook die laaste tuiswedstryd in 'n paar weke en heerlike somer, so neem die geleentheid om die spel te sien in plek met 'n goeie koffie en 'n lekker burger van die kiosk.

Sundsvall TidningSundsvall Tidning regstreekse uitsending 18:50: Ons leef uitsendings Holm teen Soraker sokker vyfde graad

Lokalredaktionen från Holmbygden.se livesänder också matchen enligt gängse rutin. Die wedstryd is ook goed om hierdie webwerf te sien. Net voor die wedstryd, Fredrik rigs die kamera met die wedstryd uitsaai, en kundige kommentaar met die jongste nuus uit die distrik spanne. Verskeie internasionale kykers het die laaste wedstryde wat hartlik verwelkom gevolg!

besetting, wedstryd aankondigings en uitslae, die teks in elke wedstryd gratis hier!

Vanaand se stroom (“ingesluit” bo): https://www.youtube.com/watch?v=_7xBf7S1Kj0
HSK:deur Youtube-kanaal: holmssk.se/youtube

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *