LIVSÄNDNING vANAAND: Holms SK – INA Sundsvall 2

Wedstryd van die dag Live! Maak seker dat jy die beste gehalte van die rat op die onderste regterkantste. In die geval van enige tegniese probleme, probeer plaas uitgesaai direk skakel hieronder te kliek.

Holms SK.INA Sundsvall.vanaand 19:00 besoek Olympiako Sundsvall 2 Holmvallen. Dit is ook die laaste lente seisoen wedstryd en die weer gode bied 'n heerlike somer aand. Neem die geleentheid om die spel te sien in plek met 'n goeie koffie en 'n lekker burger van die kiosk.

Plaaslike redakteurs van Holmbygden.se uitgesaai ook die wedstryd lewe hier op die webwerf vir al die lang-afstand fans. Net voor die wedstryd rigs verslaggewer Fredrik Wikholm die kamera vir die wedstryd uitsaai, en kundige kommentaar met die jongste nuus uit die distrik spanne. Lang-afstand fans beide binne en buite die land is geneig om die speletjies te volg en al die HSK ondersteuning verwelkom!
Please comment moed chants hieronder! 😉

besetting, wedstryd aankondigings en uitslae, die teks in elke wedstryd gratis hier!

Vanaand se stroom (“ingesluit” bo): https://www.youtube.com/watch?v=rhdNj1sC6h4
HSK:deur Youtube-kanaal: holmssk.se/youtube

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *