Holm és amb l'or Femman 2013


Vem känner Holms SK bäst?! Utmana Olle Frisk och alla andra HSK-fans! Stöd föreningen på ett roligt sätt. Var med och att tävla och tippa på dinGuldfemmaur A-laget. Bästa Holmkännare vinner en fotbollsresa till England, värde 4000 KR!!

AQUÍ kan du spela online på dina fem Holmlirare!(Har du en broschyr i pappersformat? Lämna genast in din femma till A-lagets spelare så att den hinner registreras eller ring/smsa in din rad på 0730-332944.)
På en helt ny hemsida, guldfemman.se/holms-sk kommer du samtidigt att kunna tippa, följa dina spelare, göra ev. taktiska byten m.m och följa de andras Guldfemmor och se hur du ligger till.

Säsongen 2013 a continuació, estarem en una cosa anomenada “Or Femman - El teu equip local Somni“. Això és similar al concepte de son Aftonbladet Elvan, però el caràcter local. en comptes de “comprar” 11 jugadors de Allsvenskan, client tria 5 Jugador del nostre equip A. No hi ha paraules son 11, Utan 1 guldfemma.

Els jugadors del primer equip obtindran punts pel seu acompliment en la lliga. En ajudar ger t.ex. punts, mentre que una targeta vermella ofereix deduccions. Això al seu torn apunta als aficionats dels cinc d'or que estan en la carrera. La posició actual en constant ser monitoritzat en un lloc web especial perquè Holm SK Or Femman (reservat). millor pronosticador de Holm la cinquena major quantitat de punts quan la sèrie és més guanyarà un viatge de futbol d'Anglaterra, värde 4 000 KR. Fins i tot si no és algú “gamblare” diari, és una forma divertida per donar suport al sector voluntari en Holm. També es poden combinar amb un lliure resultattjänst SMS gratis, perquè pugui obtenir resultats continus i combinar informació.

Al març / abril, anirà a comprar el seu or de cinc i després en l'associació també està promovent l'ús de fulls de vendes aquest impresos. Registra't interès per sobre de, per obtenir més informació quan arribi el moment. No és vinculant en cap manera. Remetrem a la nostra pàgina a Or cinquè grau aquí quan tot està a punt. Una cinquena or costa entre 50 € i 250 SEK depenent de quins jugadors per comprar.

Or Femman crearà nous ingressos a Holm Sportklubb, però, sobretot, l'esperança és que podem augmentar l'interès i la participació al voltant de l'associació. Ajuda'ns a dir en aquest. Si us plau, utilitzeu “com” i “quota”-enllaços i ajudar a córrer la veu als seus amics a Facebook.

Llegir més sobre Gold Femman, sistema de puntuació, preus, M. W.. a guldfemman.se/info.
Llegir més sobre Holms SK.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *