Anelles declaracions Energia tirar inquilins

declaracions Anelles d'energia acaba inquilins per als informes de missions de revisió d'informe. Els representants de l'oferta de la companyia d'allotjament d'asil marcació de Östersundsposten de la Junta d'Immigració, però ningú vol respondre a les preguntes.

Quan la certificació Anelles Energia primavera passada va enviar la seva oferta al Servei d'Immigració per a l'allotjament d'asil, entre d'altres. 1. Holm Tobo fora Uppsala va fer amb apartaments que ja estan les persones que viuen. Durant l'estiu, s'ha tractat d'aconseguir inquilins a Holm diferent. Ara tracta de fer el mateix en el Tobo, Tot i que els inquilins tenen contractes i el dret a romandre.

Dimecres passat va ser de missions revisar un informe sobre la situació dels inquilins en Tobo mateixos abusos en matèria d'habitatge Anelles Energideklarationers. Michael Sterner, segons la companyia, en el programa que s'ha d'iniciar un diàleg i posar ordre en els errors. Al contrari de bons informes de diàleg a Arbetarbladet que les declaracions Anelles d'energia ara en comptes volen fer fora els inquilins en Tobo. Associació dels inquilins està ara en el costat dels residents.

El procés de llençar els seus inquilins reconegut des Holm. Marcus Hamberg, que és l'amo de la majoria de les declaracions Anelles energia fins i tot va tirar el seu inquilí més antic de Holm any passat. Tot i que vivia allà des que el municipi era amo de la propietat, es va veure obligada per les empreses Maru Hamberg Fagerhyltan a sortir de casa seva a Holm. en tan sols 20 dies, s'haurien anat.
- No vull moure perquè he viscut tota la meva vida a Holm, va dir.
20/4 2012 ST: Nu töms husen i Holm Llegiu més sobre el llogater que va ser expulsat.

Östersundsposten també va escriure ahir diversos articles Anelles de les declaracions d'energia i una altra empresa, Tea Company Widéen. En diversos llocs en el comtat veí, les dues empreses la recerca d'ofertes d'allotjament d'asil. D'acord amb l'esquema no té les dues empreses d'arrendament i els fets de les propietats del seu allotjament d'asil, tot i que han escrit que ells són els amos de la Junta d'Immigració.

RIP trucant Junta d'Immigració L'advocat treballa Kent Juhlén i li pregunta si no pot trobar estrany. – “ja, crec. És en aquest cas una declaració falsa”, respon. Kent Juhlén diu que la Junta d'Immigració investiga empreses.

RIP també sona fins te Widéen, però després respon lloc Tes filla Pia Karlsson de Bracke. Un Karlsson Pia amb telèfon Bracke és també la persona de contacte per a les declaracions Anelles Energia i Bracke és només una Pia Karlsson.
RIP preguntar si és ella la que correspongui a l'oferta Pia Karlsson Anelles Energideklarationers.
- No., que no sóc jo, correspon Pia.
Com pot ser que li passa que té el mateix nom?
- No puc respondre, No sé el que les declaracions Anelles d'energia són i no entenc el que està parlant, diu Pia Karlsson.

Pia Karlsson i expropietari “Skandalhusen” en Holm Johan Stendhal tenia junts abans d'un allotjament asil a Hälsingland que va quedar tancat per un escàndol, incloent l'IVA sense pagar i els impostos de nòmina.

Enllaços a articles
25/11 RUNES: Migrationsverket utreder företagen
25/11 RUNES: Här vill de starta flyktingboende
25/11 RUNES: Flera turer kring asylboenden i Bräcke och Strömsund
25/11 RUNES: Vill starta asylboenden – men saknar avtal
21/11 Arbetarbladet: Hyresgäster utkastade från sina hem
20/11 SR P4 Upland: L'allotjament en Skolvägen “Deixes les cases més o menys a la deriva” Escolteu els informes de ràdio sobre els apartaments, va explicar que els riscos per a la salut.
20/11 immoble Notícies: Uppdrag Granskning i Tierp
27/10 SR P4 Upland: Mögel och vattenskador ska bort i Tobo

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *