Junta de migració: Sense allotjament asil a Holm


declaracions Anelles d'energia es prepararan per a la visita de la Junta d'Immigració a Holm tardor 2013.

Fa gairebé un any, era plenament operatiu a Holm. Tjugiotalet treballadors estrangers van treballar en el passat per polir les instal·lacions d'inspecció de la Junta d'Immigració.

No hi ha allotjaments d'asil notori per declaracions Anelles Energia i Holm, Tobo (Uppsala) i la pluralitat d'altres poblacions. Junta d'Immigració va rebutjar en els dies de les seves sol·licituds d'asil allotjament en una nova decisió d'assignació d'allotjament asil temporal. Les incerteses en l'economia i l'estructura de propietat darrere de l'empresa han estat algunes de les raons.

Les visites han estat molts al voltant de les declaracions notoris Anelles d'energia amb enllaços a convictes Johan Stendhal va comprar originalment “Habitatge del professor” i “asil d'ancians” de fa uns deu anys. Aquest any se li apareix en Business Week com un dels més grans evasors d'impostos amb un impost per al ple 281 milió.

l'anomenat “Skandalhusen” Anundgård en l'última dècada estat objecte de diversos canvis de propietat cada vegada amb nou nom de l'empresa en el paper. L'últim dels propietaris va ser declaracions Anelles d'energia que al principi semblava net. La companyia va aconseguir fa gairebé un any per obtenir l'aprovació de la Junta d'Immigració a les seves decisions d'assignació per obrir un allotjament asil a Holm.

Va ser poc després de l'aprovació demostren que les declaracions Anelles d'energia van ser una empresa que just abans de l'aplicació al Servei d'Immigració havia canviat de mans. Un accionista de l'empresa va resultar ser l'advocat Johan Stendahl Michael Sterner. L'altre accionista era Marcus Hamberg Fagerhyltan. Fagerhyltan va ser l'empresa que va comprar cases a Holm més proper rere any Johan Stendahl 2011. Marcus Hamberg inicialment va negar qualsevol implicació en declaracions Anelles Energia, homes llavors va revelar la Revista Missió.

Això va ser seguit per un escàndol rere l'altre fora de l'electricitat per a una família amb nens a casa, els treballadors estrangers que queden en Holm, factures pendents de pagament, dany del motlle, desallotjament dels inquilins, pèrdua de palejar neu i tallar la gespa, disputes amb Arbetsmiljöverket, edifici, Oficina del Medi Ambient, Junta de migració, Els serveis d'emergència, M. W..

SVT diu sobre irregularitats Anelles Energideklarationers.
SVT ha retratat Anelles Energideklarationers mala gestió en Holm.

Nova decisió de la Junta d'Immigració
Després de tot, els resultats de les declaracions Anelles d'energia i la seva estructura de propietat és ara Junta d'Immigració té una nova decisió d'assignació per a l'adquisició d'un allotjament asil temporal. La decisió estableix que les declaracions Anelles d'energia ja no estan qualificats per a executar l'allotjament d'asil per les següents raons:
Anelles Energia certificació AB, Candidat no compleix el requisit de l'article 3.2 la situació econòmica en les especificacions – vermell al Creditsafe i la classe 1 i UC. actualment existeixen 22 Les sol·licituds de pagament a l'Autoritat d'Aplicació de Suècia. D'altra banda, s'ha comprovat que la informació incorrecta s'ha proporcionat en l'oferta de l'empresa, bl.a. en matèria de protecció contra incendis. A més, hi haurà incertesa sobre l'estructura de propietat de l'empresa.

Enllaços:
Läs tidigare artiklar om ämnet på Holmbygden.se och i annan media
protocols d'adquisició de la Junta de Migració 2014
les decisions d'assignació Junta d'Immigració 2014

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *