Reunir diumenge a la demolició de l'escola

Granja Escola Anund a l'hivern, potser per última vegada.
Granja Escola Anund a l'hivern, potser per última vegada.

Després d'aquest temps, l'escola es va traslladar a causa de l'escassetat de mestres 2012 va dir que els nens i. utbilbildning any passat el contracte d'arrendament. Ara Drakfastigheter posseir Anund Manor School Conferència sobre l'escola Anund Granja.sol·licitat un permís de demolició. Abans d'administrar s'allibera a través de les parets de la bala de plom, però, els vilatans aquí tenen l'oportunitat de ser informats i la seva opinió en una manifestació el diumenge, a. 1800 Assemblea a la llar. La propietat pot ser assumida per qualsevol mitjà i es guarda? Què es pot fer amb la? Oportunitats en el curt i llarg termini? suggeriments, anells i les idees preguntat és benvinguda!

vegeu també, ST 21/1:Anundgård skola riskerar att rivas

Sundsvall.Hans-Åke Oxelhöjd, estrateg de propietat a Sundsvall municipal contactat HBU altre dia. Ell va pensar que era important tenir un diàleg amb els habitants de Holm i li agradaria arribar a ser part de la reunió. També Hans Forsberg (C) i Bodil Hansson (S). Una bona oportunitat per fer comentaris a la gestió municipal.

Vike Relay, skidarrangemang anualment a Vike.En femiotalet carregada Vike escolàstic baix, però encara es conserva l'edifici. En primer lloc, l'edifici estava buit a les 10-15 any. A partir de llavors alimentat però Holms Sportklubb dècades per operacions de bingo on. compost sense ànim de lucre Vike ha organitzat anualment relés d'esquí i encara està construint una sala de festes per a aniversaris, fester m.m.
Cerimònia a l'escola Vike..
.
Tenir l'escola Anund Granja també pot estar obert a futures oportunitats en Holm?
.
.
.
.
Veure Superposicions de l'escola

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *