SVT: Håkan Larsson prepara “Stendahl skandalhus” Junta d'Immigració


plans d'atenció SVT Håkan Larsson Bilkonsult d'AB per obrir un allotjament d'asil “Stendahls skandalhus i Holm”. S'ha prevalgut una activitat febril en les anomenades cases escàndol recentment. El que normalment es descuida i cobert d'inquilins residencials que han estat oblidats recentment reformades extensivament abans de la seva presentació a la Junta d'Immigració.

Håkan Larsson que és amo de l'empresa de lloguer de Bilforum a Örebro és aquesta vegada que diuen que volen obrir un allotjament asil a Holm. Digne d'esment és la tercera vegada (menys?) per tal que una empresa prèviament desconegut de sobte vol obrir un allotjament de refugiats al skandalhus prèviament comprat per Johan Stendahl. L'home amb innombrables fallides, el deute de poc més d'un quart de mil milions, i condemnat per, entre d'altres. delictes financers, assalt i més i considerat per molts haver manejat malament les propietats de l'última dècada.

En Holm durant molt de temps ha estat posat en dubte tots els diferents propietaris de la confiança per obrir una propietat quan no és capaç o disposat a tenir cura dels pocs inquilins que ja tenen. Una família va ser sense poder tres mesos d'una tirada i Håkan Larsson encara no està a l'electricitat, tot i que està obligat a mantenir la. Seria una tasca molt més difícil de tenir cura 200 refugiats de països en guerra que ara volen córrer antiavalots i Anundgård, amb 90 residents permanents.

atenció SVT avui Håkan Larsson planeja ara que es crien per a la propera inspecció per la Junta d'Immigració. Llegir més sobre l'informe de SVT sobre l'escàndol.
6/8 Televisió Sueca Notícies Västernorrland: Asylboende åter aktuellt i skandalhusen.

.

Els vincles entre Håkan Larsson i Johan Stendahl es va revelar a la televisió.

ACTUALITZAT 7/8:

Veure la continuació de SVT de la història i escoltar l'entrevista completa amb Håkan Larsson en què nega que ell sap Stendahl.
17/8 Holmbygden.se:Nou propietari Håkan Larsson va mentir a la televisió sobre Johan Stendahl“.

.

Enllaços:
L'ex periòdic, informes de ràdio i televisió sobre les cases escàndol en Holm.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *