Els primers sol·licitants d'asil a l'escàndol cases malgrat les peticions d'engany

Els sol·licitants d'asil s'han traslladat a les cases d'escàndol.Aquesta nit va ser la primera recentment va arribar als sol·licitants d'asil Holm i l'anomenat “Skandalhusen”. Després d'anys d'incomptables peticions amb canvis d'engany i de propietat òbvies entre els coneguts de l'antic propietari fallida Johan Stendahl sospita constantment per estar darrere, sembla que ara han hagut de signar contractes amb la Junta d'Immigració.

Aquesta nit, el diumenge a la nit, després van arribar els primers sol·licitants d'asil i es va traslladar a. No s'ha proporcionat informació a les àrees de migració ni la Junta o el propietari Håkan Larsson Bilkonsult – ara ha canviat la seva denominació social per Ori Propietats AB.

Llegir més sobre els tramposos i dubtes darrere:
28/11 Håkan Larsson / "Propietats del mineral": documents falsos a la Junta d'Immigració, F-sagnia fiscal i nou nom de l'empresa

 

 

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *