mestre de cuina de Holm i Liden escola a White Guia de final

cuiners: Sundsvall Municipi és molt bo en els àpats a les escoles i no té rebut menys de vuit nominacions en TA…

publicat per Heja Sundsvall la 12 setembre 2016

propi mestre de cuina de Holm Glenn Widen (T. V. a la imatge) Anar a Malmö blanques de remitents guiar júnior Gala. restaurant de l'escola Liden és a dir, ha estat nominat a millor d'aquest any!
No tot pot recordar dinar de l'escola com el més viatge de gust culinari cada dia. Potser vostè està seguint Lidens skola på facebook No obstant això, ha après que hi ha una altra realitat en la qual avui en dia. Els estudiants de Holm, Indal i Liden anar a l'escola Liden recentment ha tingut el plaer de mirar cap endavant per dinar cada dia. a sidan es pot veure un dinar de celebració després d'un altre cridaner dissenyada amb ingredients cuits a la cuina. Desafiant una matkassa frugal, serà amb gran coneixement de luxe i bé de totes maneres. Molt es deu a només el nou xef Glenn WiDEN, com l'any passat, la família es va traslladar a Holm i ara treballa a la cafeteria de l'escola com a cuiner. Avui dia, també anomenat mestre de cuina! Juntament amb el seu personal, és a dir, Glenn anys Liden presa a familiaritzar-se White Guide Juniors nominacions del concurs any escolar restaurant 2016. Només per desitjar Glenn i Liden Escola de sort en la competició!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *