Håkan Larsson /”ore Properties”: Falske dokumenter til Migrationsverket, indrykket F-skat og nyt firmanavn

Det er nu ved at forberede febrilsk at få nogen tid til at modtage flygtninge i Stendahls skandalhus. Under væksten skandale og uregelmæssighederne vil fortsætte på den nye ejer Håkan Larsson fra Örebro, nu samvirker med midler Stendahs. Efter afslag på links til Johan Stendahl afsløret i Sveriges Television News Västernorrland, fremgår det nu flere nye tvivl:

  • Falske certifikater sendes i anmodninger til Migrationsverket.
  • Igen, navneændring ejerskab.
  • Indrykket F-skat Håkan Larsson virksomheder.
  • Løj om at tage kontakt med den lokale sportsklub.
  • Uden byggetilladelse / byggetilladelse til asyl overnatningsmuligheder.

Falske certifikatanmodninger til Migrationsverket
Håkan Larsson og Johan Stendahl advokat advokat Michael Sterner indsendt falsk ventilation certifikat af ejendomme i Anundgård i deres bud til Migrationsverket at opnå godkendelse. De ventilation kontroller er kommet fra et selskab uden F skat og uden akkreditering til eftersyn. Overnatning pågældende egenskaber kan også bevidne enhver inspektør aldrig selv været i deres lejligheder, som angiveligt inspicerede protokoller.

Michael Sterner var ligesom Stendahl som også 2013 når selv da indsendt falske dokumenter til bygninger brandbeskyttelse til Migrationsverket. Det var som Rescue Medelpad derefter helt indlysende, at løjet.

Igen, navneændring ejerskab – ikke “ore Properties”
Lige i tide til indkøb af asyl overnatningsmuligheder 2013 kontakt “Stendahl skandalhus” ejeren af ​​et nyt på papir “leje” virksomheder – Aros Energy erklæringer, der ejes af en bekendt af Johan Stendahl. Ligeledes var det sidste vinter, når en anden bekendt af Stendahl, Håkan Larsson købte ejendomme. Håkan Larsson tog dog mens Aros Energy erklæringer med Johan Stendahls juridiske repræsentant som eneste direktør.

Links mellem Håkan Larsson og Johan Stendahl blev afsløret på TV.

.
Nu omdøbt imidlertid af Håkan Larsson Bilkonsult AB ORE Fastigheter AB. Hvis årsagen er, at
Håkan Larssons forbindelser til Stendahl afsløret uklart.

Indrykket skat F
Efter mængden af ​​kredit historie, passiver og manglende ansvarlighed har nu Skatteverket bragt i F-skat Håkan Larsson selskab Aros Energy erklæringer. Selv om dette er Johan Stendahls advokat Michael Sterner, der sidder i bestyrelsen.

Tklippe it, alle tidligere afvisninger fra Udlændingeservice og forbindelser til Johan Stendahl, skyldig svenske stat en kvart milliard, få Håkan Larsson Bilkonsult fra Örebro underskrive en aftale med det svenske Migrationsverket og åbne asyl bolig skandale huse.

Løj om at tage kontakt med den lokale sportsklub
Når Håkan Larsson ville beskrive sine rødder i Holm, skrev han, at det fik kontakt med de lokale idrætsklubber. Dette modsiges af Holm Sportklubb, når ingen af ​​været i kontakt om nogen asyl overnatningsmuligheder. eventuelt er meddelt landsbyboerne eller briefing har heller ikke organiseret.

Uden byggetilladelse / byggetilladelse
Det har ingen byggetilladelse til driften af ​​asyl overnatning i dets egenskaber. Normalt kræves byggetilladelse eller en bygning ansøgning på ændret anvendelse af en bygning, det vil sige, når du går fra en aktivitet til en anden.
Flygtninge Overnatning for at leve sammen med andre, de ikke kender vil opfylde kravene i bygningsreglementet for aktiviteterne.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *