Esimene varjupaigataotlejate skandaal majad nõudmistest hoolimata petmine

Varjupaigataotlejad kolinud skandaal majad.Täna oli esimene äsja saabunud varjupaigataotlejate Holm ja nn “Skandalhusen”. Pärast aastaid kestnud lugematuid taotlusi ilmselge petmine ja muudatusi omanike vahel tuttavate endise pankrotis omanik Johan Stendahl pidevalt kahtlus, et selle taga, tundub nüüd pidanud sõlmima lepinguid Rootsi Migratsiooniamet.

Täna pühapäeva õhtul, siis tuli esimene varjupaigataotlejate ja kolis. Ei ole teavet esitatud valdkondades ei Migratsiooniameti või omanik Håkan Larsson Bilkonsult – nüüd muutis firma nime Ore omadused AB.

Loe lähemalt creating ja kahtlusi taga:
28/11 Håkan Larsson / "Ore Properties": False dokumendid Migratsiooniamet, liigestatud F-maksu ja uue ettevõtte nimi

 

 

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *