Holm luzapenera erabaki TV Joko målrika in

The taldeko kapitaina Niklas Wikholm pozik gutxira izan zen, eta dio taldeak gaur egun bere denboraldi onena egiten ari da hamarkada batean. - komunitatearentzat gehiago taldeak eta elkarteak berak baino esan nahi du, dio Wikholm. Erreportaia & Irudia: Jennifer Engström, Sara Carlzén. ST.nu

TV ikusleek eta jendetza benetako målkalas bat tratatu ziren Ange IF bisitatu Holm Vallen igandean. The osoan bederatzi golak minutu adierazi dute epaile nintzen asmotan atzean aurretik.

Live Inoiz Division 5 matches're inget nytt eskainitako HSK aldekoa for, baina oraingoan zuten bertaratu da Holm Vallen Sundsvall Tidning nor k aukeratu gurekin omenez beren Livesändning. Jokoa baino lehen, egunkari taldeak bisitatutako aste honetan lehenago entrenatzen bitartean eta elkarrizketatu Holm kirol club en zalea new Peter Lind. Ondoren partidan ere izan zen a intervju taldearen kapitaina Niklas Wikholm ekin (ahari).

Live Holm en Entrenatzaile Michael Kotermajer elkarrizketa partida aurretik

Holm ditu denboraldi honetan lerrokatuak asko bakoitiak helburu irabaziak eta jokoa oso berandu erabakiak. Azken ezagutu Ange IF etxetik National Day gainean, eta irabazi-tik 1-2 zen salbuespena (epaia kan ses i repris här). Igandean talka ez litzateke frogatu inola ere ezberdina izango da…

Dagoeneko oso lehen minutuan, eraitsi Olle Nordberg iraingarria zigorra behera eta Holm zitekeen markagailuan sartu joan penalti baten bitartez. Ange orduan erakutsi dute lehen zatia defentsa sendoa eta Holm gogor bat izan egoera arriskutsuak sartzeko. Partidaren minutu 27 ezin izan a murrizteko bidez sartzen “ihopspark” the area barruan geratzen dela Holm atezaina new Simon Molin aukera ere. Ange jarraitu puntuazio minutu batzuk geroago etxeko taldea ondoren, berriro defentsan sloppy eta ez zuen lortu baloia garbitzeko. Holm helburu bargain Olle Nordberg aitortzen du, hala ere, besterik denbora erdia baino lehen eta jokoaren bigarren zatian erabat zabal-zabalik aurretik sentitu.

Bigarren zatian etxekoen erakutsi pixka bat jokatzeko abantaila aurkaria baino gehiago. arteak jokalari berriz denean bisitariek markagailuko aldea sartu zen behin edo bitan ezin izan oker… Baina Holm kudeatzeko bildu, askok mehatxatzailea luze baloia altxatzen Ange-defentsarako bidean, eta scoresheet on amu. the 87'e minutu ordezkatu Holm du Comeback espiritua arriskutsua puntu Sustrai Johan Smott eta segundo batzuk geroago, Holm Epaileak falta zentro zirkulu arteko erdialdean bat eman eta zigorra adieraziko. Oraingoz Johan “Halling” Hallström egingo falta jaurtiketa biribiltzeko Johan Smott Ange defentsa eta portuen for hurbiltzen, beraz, guztiz erredundantea aurrean adierazitako keeper. Halling kudeatzeko välvuxne du Olle Nordberg skull aurkitzeko, behera nodding orain markatu Johan Smott oinak hartan nifty itzali egiten eta guztiz baloia eta prentsak berdinketa gainetik botatzen 4-4 !

Partidaren minutu 92 Holm benetako garaipena usaina bat sentitzen hasi da… Beharko arrakasta dugu beste batean berandu Partidua irabazi?? arbitroak Epaileak falta Holm for kolpeak iraingarria eremuaren erdia sideline ondoan handiko. Free Kick King John “Halling” Hallström belarretan apur bat bere ezkerreko solteak eskuilak zuen emeki Tee aurretik baloia manicured Soropil… Etxeko taldeak daude eskuragarri langile guztiei mugitzen erabaki zain…

Halling hurbilketa labur bat hartzen du eta berriro ere perfektua igogailu bat egiten du ezker Dojan dituzten area barruan non azkenean bere bidea aurkitzen Holm defendatzaile Kristan Karlsson, oinak da sartu – benetako borroka espiritua kudeatzen dituzten bezala, joko, jokoa irabazi-helburua bultza! Nick Borgen “diapositibak atalean” Holm Vallen oihartzunak… Bakarrik hiru partidak denboraldian utzi, oraindik ari gara borrokaren * Medelpad bosgarren mailako oso gailurra!

Ikusi erabakigarria 5-4 luzapenean beheko helburua: