Håkan Larsson /”malmi Ominaisuudet”: Vääriä asiakirjoja maahanmuuttoviraston, sisennetty F-vero ja uusi toiminimi

Se valmistautuu nyt kuumeisesti saada mitään aikaa saada pakolaisille Stendahls skandalhus. Kasvaessaan skandaali ja väärinkäytösten jatkuu uuden omistajan Håkan Larsson Örebro, Nyt yhteistyötä aineilla Stendahs. Jälkeen epäämisestä linkkejä Johan Stendahl paljasti Ruotsin television uutiset Västernorrland, ilmenee nyt useita uusia epäilyjä:

  • Vääriä todistuksia lähetetty pyyntöjä maahanmuuttovirasto.
  • Jälleen omistaja vaihtuu nimi.
  • Sisennetty F-vero Håkan Larsson yritykset.
  • Valehteli kun kosketuksissa paikallisen urheiluseuran.
  • Ilman rakennuslupa / rakennuslupa turvapaikkaa majoitusta.

Fake todistus pyyntöjä maahanmuuttoviraston
Håkan Larsson ja Johan Stendahl juristin asianajaja Michael Sterner toimitettu vääriä ilmanvaihto todistus kiinteistöjen i Anundgård vuonna niiden hintoja maahanmuuttoviraston saada hyväksynnän. Ilmanvaihdon ohjaus ovat lähtöisin yritys ilman F veroja ilman valtuutusta tarkastusta. Majoitus ominaisuudet huolissaan myös osoittaa mitään tarkastajan koskaan edes ollut asuntojaan, väitetysti tarkastettu protokollat.

Michael Sterner oli kuin Stendahl myös 2013 kun silloinkin toimitettu väärennettyjä asiakirjoja rakennusten palontorjuntaan ja maahanmuuttovirasto. Oli kuin Rescue Medelpad sitten aivan selvää, että valehteli.

Jälleen omistaja vaihtuu nimi – ei “malmi Ominaisuudet”
Juuri ajoissa hankinnassa turvapaikka majoitus 2013 kytkin “Stendahl skandalhus” omistajan uuden paperilla “vuokrata” yritykset – Aros Energia ilmoitusten omistaa tuttava Johan Stendahl. Samoin se oli viime talvena, kun toinen tuttavuutta Stendahl, Håkan Larsson osti ominaisuudet. Håkan Larsson otti kuitenkin samalla Arosin Energia ilmoitusten Johan Stendahls laillisen edustajan ainoana johtajana.

Yhteyksiä Håkan Larsson ja Johan Stendahl paljastui televisiossa.

.
Joka nyttemmin kuitenkin Håkan Larsson Bilkonsult AB Ore Fastigheter AB. Jos syynä on se, että
Håkan Larssons yhteydet Stendahl paljastui epäselvä.

Sisennetty F vero
Jälkeen luottojen historiaa, velat ja vastuun puute on nyt Skatteverket F-vero Håkan Larsson yhtiö Aros Energia ilmoitusten. Vaikka tämä on Johan Stendahls asianajaja Michael Sterner istuvan hallituksen.

Tkallio det, kaikki aikaisemmat hylkimisten Maahanmuuttoviraston ja yhteydet Johan Stendahl, syyllistynyt Ruotsin valtio neljännes miljardi, saat Håkan Larsson Bilkonsult välillä Orebro allekirjoitettava sopimus ruotsalaisen maahanmuuttovirasto ja avoin turvapaikka majoitusta skandaali talot.

Valehteli kun kosketuksissa paikallisen urheiluseuran
Kun Håkan Larsson kuvaisi juuret Holm, hän kirjoitti, että se oli yhteydessä paikallisiin urheiluseurojen. Tämä on ristiriidassa Holm Sportklubb, kun yksikään ollut yhteydessä mitään turvapaikkaa majoitusta. Myöskään mitään tietoa välitetään kyläläiset tai tiedotukset järjestivät.

Ilman rakennuslupa / rakennuslupaa
Sillä ei ole rakennuslupaa toiminnalle turvapaikka majoitusta kiinteistöjensä. Normaalisti tarvitaan rakennuslupa tai rakennuksen soveltaminen käyttötarkoituksen muutos rakennuksen, eli kun menet toiminnasta toiseen.
Pakolainen Majoitus elävät yhdessä muiden kanssa he eivät tiedä täyttää rakennusmääräysten toiminnalle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *