Ensimmäisessä turvapaikanhakijoiden skandaali taloa pyynnöistä huolimatta huijaaminen

Turvapaikanhakijat ovat siirtyneet skandaali talot.Tänään oli ensimmäinen vastasaapuneille turvapaikanhakijoita Holmin ja ns “Skandalhusen”. Vuosien jälkeen lukemattomia pyyntöjä ilmeisiä huijaaminen ja omistusmuutoksia välillä tuttavat entisen konkurssiin omistajan Johan Stendahl jatkuvasti epäillään takana, näyttää nyt täytynyt allekirjoittaa sopimuksia Ruotsin maahanmuuttovirasto.

Tänä iltana sunnuntai-iltana, sitten tuli ensimmäinen turvapaikanhakijoiden ja muutti. Tietoja ei ole säädetty aloilla kumpikaan maahanmuuttoviraston tai omistaja Håkan Larsson Bilkonsult – nyt muuttanut toiminimensä Ore Properties AB.

Lue lisää huijareita ja epäilykset takana:
28/11 Håkan Larsson / "Ore Properties": Vääriä asiakirjoja maahanmuuttoviraston, sisennetty F-vero ja uusi toiminimi

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *