Håkan Larsson /”ore Eigenskippen”: Falske dokuminten by de Migraasje Board, Your current timezone F-belesting en nije bedriuw namme

It wurdt no it tarieden fan feverishly te krijen elk momint te ûntfangen flechtlingen yn Stendahls skandalhus. Wylst groeiende skandaal en de irregularities sille fierder oan de nije eigener Håkan Larsson út Örebro, no gearwurkjende mei aginten Stendahs. Nei denials fan links nei Johan Stendahl iepenbiere yn Swedish Television News Västernorrland, dat nei foaren komt no ferskate nije twifels:

  • Falske sertifikaten stjoerde yn oanfragen nei de Migraasje Board.
  • Wer, feroaring eigendom namme.
  • Your current timezone F-belesting Håkan Larsson bedriuwen.
  • Lied oer nimme kontakt mei de lokale sportferiening.
  • Sûnder plannen tastimming / boufergunning foar útprosedearre akkommodaasjes.

Fake sertifikaat oanfragen nei de Migraasje Board
Håkan Larsson har tillsammans med Johan Stendahls juridiska ombud advokaten Michael Sterner skickat in falska ventilationsintyg om fastigheterna i Anundgård i sina anbud till Migrationsverket för att få godkänt. Ventilationskontroller har kommit från ett företag utan F-skatt och utan ackreditering för besiktningen. Boende i berörda fastigheter kan dessutom intyga att någon besiktningsman aldrig ens varit i deras lägenheter vilka påstås ha besiktats på protokollen.

Michael Sterner var liksom Stendahls ex även med 2013 när man också då skickade in falska handlingar om byggnadernas brandskydd till Migrationsverket. Det var enligt Räddningstjänsten Medelpad då helt uppenbart att man ljugit.

Wer, feroaring eigendom namme – nu “ore Eigenskippen”
Lagom till upphandlingen av asylboenden 2013 bytte “Stendahl skandalhus” de eigner fan in nij op papier “hier” bedriuwen – Aros Energy deklaraasjes eigendom fan in goekunde fan Johan Stendahl. Sa ek it wie ferline winter doe't in oare kunde rekke mei Stendahl, Håkan Larsson kocht eigenskippen. Håkan Larsson naam, lykwols, wylst de Aros Energy oanjeften mei Johan Stendahls wetlike fertsjinwurdiger as ienige direkteur.

Links tusken Håkan Larsson en Johan Stendahl waard doeken dien op TV.

.
No omdoopt ta, lykwols út Håkan Larsson Bilkonsult AB oyra Fastigheter AB. As de reden is dat
Håkan Larssons ferbinings mei Stendahl bleatlein ûndúdlik.

Your current timezone F tax
Nei de bedraggen fan kredyt skiednis, ferplichtings en gebrek oan ferantwurding hat no Skatteverket brocht yn F-belesting Håkan Larsson bedriuw Aros Energy deklaraasjes. Även här är det Johan Stendahls advokat Michael Sterner som sitter i styrelsen.

Trots det, alla tidigare underkännanden av Migrationsverket och kopplingar till Johan Stendahl, som är skyldig svenska staten en kvarts miljard, får Håkan Larsson Bilkonsult från Örebro skriva avtal med Migrationsverket och öppna asylboende i skandalhusen.

Lied oer nimme kontakt mei de lokale sportferiening
När Håkan Larsson skulle beskriva sin förankring i Holm skrev han att man tagit kontakt med lokala idrottsföreningar. Detta dementeras av Holms Sportklubb, då ingen av hört av sig angående något asylboende. Ej heller har någon information delgivits till byborna eller någon informationsträff anordnats.

Utan bygglov/bygganmälan
Man har ej bygglov för drift av asylboende i sina fastigheter. Normalt krävs bygglov eller bygganmälan vid ändrad användning av en byggnad, det vill säga när man går från en verksamhet till en annan.
Flyktingboenden där människor ska bo tillsammans med andra de inte känner ska uppfylla krav enligt Boverkets byggregler för den verksamhet som bedrivs.

Lit in reaksje achter

Jo e-mailadres wurdt net publisearre wurde. Ferplichte fjilden binne markearre *