Consello de migración: Ningún aloxamento asilo “Skandalhusen”

Últimas noticias:
11/11 ST: Brister stoppar asylboende

Pensionärshemmet.Det blir inget asylboende i Holm med nuvarande brandskydd meddelar Migrationsverket idag. Besiktningen av fastigheterna som planerats i veckan blir inte av. Migrationsverket ser inte någon mening med besiktningen då brandskyddet ändå inte är uppfyllt. Brister är bland annat att det saknas ett automatiskt brandlarm. Något som Aros Energideklarationer angett till Migrationsverket att de redan hade, men som alltså aldrig funnits i fastigheterna.

Lyssna på intervju med verksjurist Kent Juhlen (no momento 00:40).

11/11 SR: Inget asylboende i Anundgård i Holm

Deixe unha resposta

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados *