Tus thawj nyob nraim yeej ncuab cov neeg nrhiav mus scandal tsev txawm thov coj tsis ncaj

Asylsökande har flyttat in i skandalhusen.Ikväll kom de första nyanlända asylsökandena till Holm och de så kallade “Skandalhusen”. Efter år av otaliga anbud med uppenbara fusk och ägarbyten mellan bekanta till den tidigare konkursade ägaren Johan Stendahl som hela tiden misstänkts ligga bakom, tycks man nu ha fått skriva avtal med Migrationsverket.

Ikväll på söndagsaftonen kom alltså de första asylsökandena och flyttade in. Ingen information har förmedlats i bygden av varken Migrationsverket eller ägaren Håkan Larsson Bilkonsultsom nu bytt företagsnamn till Öre Fastigheter AB.

Läs mer om fusken och tveksamheterna bakom:
28/11 Håkan Larsson/”Öre Fastigheter”: Cuav cov ntaub ntawv mus rau lub tsiv teb tsaws Board, Indented F-se thiab tshiab lub tuam txhab lub npe

 

 

Sau ntawv cia Ncua

Koj email chaw nyob yuav tsis tsum luam tawm. Yuav tsum tau teb cov cim *