春の日差しの中でホルムVallenでライバル会議!

ホルムズSK.Indals IF.Imorgon är det böndernas kamp om vilken klubb som får kalla sig skogens konung. Holm och grannarna Indal fråntok-sia älvainviger på lördagen 12:00 gräsmattan på Holmvallen under strålande sol i vårvärmen.
温かい歓迎!

Inte bara match
Ej att förglömma oavsett intresse för den glänsande fotbollen, är att serveringen självklart är öppen! 来ます, träffa folk och köp en hamburgare eller kaffe.

Ett roligt sätt att stödja föreningslivet i Holmholmssk.se/g5
Inte mindre är det ett lysande tillfälle att analysera förmågorna i laget och delta i åretsGuldfemman-tävling”. Du väljer ut fem spelare i laget som du tycker ser extra lovande ut, sedan är du med i en tävling om finfina priser, t.ex. アンプレミアリーグ試合Ellerのエンmusikal. Broschyrer för tävlingen kommer att finnas på Holmvallen. Det går även att läsa om årets lag och göra en rad direkt här på internet; holmssk.se/g5 (pris: 160 KR)

Nya spelare i årets Holm-trupp

En av de nya spelarna i år är Jesper Eliasson, en Holm-son och hemvändare till klubben. Här är en kort intervju inför säsongen vid gårdagens första grästräning på Holmvallen.

応答を残しなさい

あなたのメールアドレスは公開されません. 必須フィールドは、マークされている *