Ny voalohany mpitady fialokalofana ho tantara ratsy na dia eo aza fangatahana trano fangalana

Asylsökande har flyttat in i skandalhusen.Ikväll kom de första nyanlända asylsökandena till Holm och de så kallade “Skandalhusen”. Efter år av otaliga anbud med uppenbara fusk och ägarbyten mellan bekanta till den tidigare konkursade ägaren Johan Stendahl som hela tiden misstänkts ligga bakom, tycks man nu ha fått skriva avtal med Migrationsverket.

Ikväll på söndagsaftonen kom alltså de första asylsökandena och flyttade in. Ingen information har förmedlats i bygden av varken Migrationsverket eller ägaren Håkan Larsson Bilkonsultsom nu bytt företagsnamn till Öre Fastigheter AB.

Läs mer om fusken och tveksamheterna bakom:
28/11 Håkan Larsson/”Öre Fastigheter”: Diso antontan-taratasy ho any amin'ny Fikisahana Board, indented F-hetra sy ny orinasa vaovao anarana

 

 

Leave a Reply

Ny adiresy email dia tsy ho namoaka. Mitaky saha dia marika *